Vaše poloha:

Felix Party Mix 60g, vybrané druhy

Felix Party Mix 60g, vybrané druhy

Aktuální slevu na Felix Party Mix 60g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty z kategorie Ostatní nebo domácí mazlíčci.

Kaufland

Zbývá 7 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Výrobce: Nestlé Balení: 60 g EAN: 7613034119865 Kategorie: Ostatní / domácí mazlíčci

Popis výrobku

Doplňkové krmivo pro dospělé kočky. Užijte si více radostných a rozpustilých chvilek s Vaší kočkou s novinkou Party Mix - obsahující neodolatelný barevný mix masových pochoutek, které jsou plné lákavých vůní, lahodných chutí a přitažlivých textur. Felix Party Mix přichází s řadou třech lahodných příchutích: Original Mix (s příchutí kuřete, jater a krůty); Ocean Mix (s příchutí lososa, tresky a pstruha); Mixed Grill (s příchutí hovězího, kuřete a lososa). A to není všechno! Felix Party Mix obsahuje bílkoviny, vitaminy a omega-6 mastné kyseliny a pomáhá tak Vaší kočce žít zdravý a šťastný život.

Příprava a použití

Krmný návod: Denní krmná dávka: Dospělá kočka 4 kg: 15 g nebo cca 40 kousků. Při podávání je nutné přizpůsobit krmnou dávku běžného krmiva. Čistá čerstvá voda by měla být vždy k dispozici. Dohlížejte na svou kočku podávání pochoutky.

 

 

Německo. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.

Složení výrobku

  • Maso a vedlejší výrobky živočišného původu (35 %)*, obiloviny, oleje a tuky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, cukry, kvasnice, ryby a vedlejší výrobky z ryb
  • (* odpovídající 50 % rehydratovaného masa a vedlejších výrobků živočišného původu s min. 26 % masa, 0,5 % kuřete, 0,5 % jater a 0,5 % krůty)

    Vývoj ceny produktu