Vaše poloha:

Fernet Stock 0,5l, vybrané druhy

Fernet Stock 0,5l, vybrané druhy

Aktuální slevu na Fernet Stock 0,5l, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Fernet , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo nápoje alkoholické nebo bylinné destiláty.

Albert

99,90 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 7 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Penny Market

Zbývá 1 den

Platí do: Středa 24.4.2024

Zbývá 7 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Zbývá 7 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Fernet Výrobce: Stock Plzeň-Božkov Balení: 0,5 l EAN: 8594005017573 Kategorie: Potraviny / nápoje alkoholické / bylinné destiláty

Popis výrobku

Víme, že chlapi to rádi hořké. Díky čtrnácteru pečlivě vybraných bylin spojených jedinečnou recepturou je hořkost Fernetu Stock opravdu výjimečná. Hořcový kořen, chininová kůra, nať zeměžluče nebo heřmánek římský. Všechno v nejlepší kvalitě a ve spojení s dalšími přísadami z celého světa. Pro bylinky létáme do Pyrenejí, Kamerunu nebo Indonésie. Přesné složení a postup přípravy chrání přísně střežené výrobní tajemství. Nevyměknem a neprozradíme.

Fernet Stock je klasickým českým hořkým likérem. Poprvé byl vyroben v roce 1927 Lionellem Stockem v jeho továrně v Plzni Božkově. Tento likér je vyráběn podle pečlivě střežené, tajné původní receptury založené na 14 bylinách z celého světa. Sortiment značky Fernet Stock získal několik mezinárodních ocenění, z nichž ta poslední je cena s jednou a se dvěma hvězdičkami od International Taste & Quality Institute (iTQi) v roce 2014.

Příprava a použití

Bavorák Nechte se svést výjimečnou chutí Fernetu Stock v osvěžujícím bavoráku. Návod k přípravě: do vyšší sklenice dejte led, nalijte 4 cl Fernetu Stock, doplňte tonikem a ozdobte plátkem citronu.

 

 

Obsah alkoholu 38%. Balení: Láhev.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete Fernet v akci

Složení výrobku

  • Melasový líh
  • Směs bylin
  • Cukr
  • Barvivo - karamel

    Vývoj ceny produktu