Vaše poloha:

Finish Sůl do myček nádobí 4kg

Finish Sůl do myček nádobí 4kg

Výrobek Finish Sůl do myček nádobí 4kg momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Finish , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo sůl do myčky. .

Aktuální slevu na Finish Sůl do myček nádobí 4kg zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Sůl do myček nádobí.

Značka: Finish Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 4 kg EAN: 8594002687397 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / sůl do myčky

Popis výrobku

 

Zlepšuje účinnost/zvyšuje výkonZměkčuje voduOchrana proti vodnímu kameniPotlačuje skvrny od kapek vody99% čistota

 

Usazeniny vodního kamene mohou rychle snížit účinnost vaší myčky nádobí. Sůl do myčky Finish má 5násobný ÚČINEK a je vyrobena v praktických granulích. Její čistota zaručuje, že odvápňovací jednotka účinně ochrání vaši myčku před vodním kamenem. Přispívá také k ochraně před vznikem skvrn a stop po vodě na vašem nádobí a sklenicích.

Doporučeno známými výrobci myček nádobí. Zanussi / AEG / Candy / Hoover / NEFF / Hotpoint / Villeroy & Bosch / Riedel / Beko / Bosch / Electrolux / Siemens / Indesit

Příprava a použití

Návod k použití: naplňte zásobník na sůl dle pokynů výrobce. V zájmu optimálních výsledků často kontrolujte hladinu soli a udržujte zásobník naplněný solí Finish. Obzvláště doporučeno, pokud žijete v oblasti s tvrdou vodou.

 

 

Bezpečnostní varování

Důležité upozornění: jiné soli mohou obsahovat nečistoty, například železo nebo uhličitany, které poškozují odvápňovací jednotku myčky nádobí. Před použitím si přečtěte údaje na štítku. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nekonzumujte. Při požití vyhledejte lékařskou pomoc.

 

Balení: Krabice.

Už jste viděli dnešní nabídku přípravků Finish v akci?

Složení výrobku

  • Chlorid sodný