Vaše poloha:

Finish tablety do myčky 100 ks, vybrané druhy

Finish tablety do myčky 100 ks, vybrané druhy

Výrobek Finish tablety do myčky 100 ks, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Finish , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo tablety do myčky. .

Aktuální slevu na Finish tablety do myčky 100 ks, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Tablety do myčky nádobí.

Značka: Finish Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 100 ks EAN: 5997321733616 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / tablety do myčky

Popis výrobku

Finish PowerBall All in 1 díky svému účinnému složení umyje i tu nejhorší mastnotu. Až 7 účinků síly Power Actions pro nejvyšší čistotu a lesk: - Odstranění nejsilnějších nečistot - Funkce předmáčení - Odstranění čajových skvrn - Funkce soli - Funkce leštidla - Ochrana myčky proti vodnímu kameni - Síla odstraňující mastnotu Vyzkoušejte také... Finish leštidlo - k dosažení ještě vyššího lesku nádobí. Finish čistič myčky - k odstranění mastnoty a vodního kamene z vaší myčky nádobí. Finish osvěžovač do myčky - osvěží a provoní vaši myčku nádobí. Výrobek je k dostání v těchto velikostech: 52,70,86,100 tablet. http://www.finishinfo.cz/nase-vyrobky/

Příprava a použití

Návod k použití: Tabletu umístěte do dávkovače na vnitřní straně dvířek Vaší myčky. V případě, že se tableta do myčky nevejde, kontaktujte výrobce myčky nebo použijte uživatelský manuál. Vhodné pro septik. Pro nejlepší výsledek v krátkých mycích programech, umístěte tabletu na dno myčky, vedle filtru. Funkce zabudované složky soli a leštidla je účinná v měkké, středně tvrdé a tvrdé vodě do 21°dH (≥ 95% domácností). V případě velmi tvrdé vody nad 21°dH použijte pro lepší výsledek mytí také Finish sůl.

 

 

Bezpečnostní varování

VAROVÁNÍ Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování, Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Po manipulaci důkladně omyjte ruce.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • 5 % nebo více, avšak méně než 15 % bělicí činidla na bázi kyslíku
  • Méně než 5 % polykarboxyláty
  • Fosfonáty
  • Neiontové povrchově aktivní látky
  • Enzymy (subtilisin, amylasa)
  • Parfém

    Vývoj ceny produktu