Vaše poloha:

Garnier Color Naturals barva na vlasy, vybrané druhy

Garnier Color Naturals barva na vlasy, vybrané druhy

Výrobek Garnier Color Naturals barva na vlasy, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Garnier , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy nebo barvy na vlasy. .

Aktuální slevu na Garnier Color Naturals barva na vlasy, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Garnier Výrobce: L'Oreal EAN: 3600541915879 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy / barvy na vlasy

Popis výrobku

 

3 oleje100% krytí šedinUvěřitelné odleskyLesklé a hebké vlasyVelmi přirozená barva

 

První vyživující barva od Garnier se složením s dvojí ochranou. Ochrana pro lesklejší a jemnější vlasy Složení vyživující péče obohacené o 3 vyživující ″oleje″ - olivy, avokádo a karité - intenzivně vyživuje vlasy, uhlazuje povrch vlasového vlákna, vytváří ochrannou vrstvu a tím brání poškození vlasu. Ochrana pro sytější a déle trvající barvu Krémové složení proniká hluboko do vlasových vláken a vyplňuje je sytou barvou. Barva je uzavřena ve vlasech a chráněna před vymýváním po delší dobu. 100% krytí šedin. Vaše vlasy jsou chráněné, barva zůstává sytá až do dalšího barvení.

Decentní tóny, velmi přirozená barva 1 Popelavý 2 Perleťový 3 Zlatý The Nudes odlesky Garnier odhaluje tajemství přirozených vlasů: The Nudes. Jedinečné vyvážení 3 odlesků: Popelavý pro uvěřitelné odlesky, zlatý pro lesk a perleťový pro oživení barvy. S mnoha odlesky, zářivá, Vaše barva ještě nebyla tak decentní, tak přirozená! 100% kryje šediny. Použitím kartonu s osvědčením FSC® při výrobě této krabice podporuje společnost GARNIER takový typ lesního hospodářství, který je šetrný k lidem i životnímu prostředí.

Příprava a použití

Použití: 1 Vyprázdněte obsah oxidačního činidla a barvicího krému do nekovové misky a promíchejte. 2 Naneste celou směs pomocí štětce od kořínků ke konečkům. Nechte chvíli působit a poté vypláchněte. 3 Naneste na vlasy závěrečnou péči se 3 oleji, nechte pár minut působit a poté opláchněte. Vaše vlasy budou zářivé na pohled a jemné na dotek. Postupujte podle návodu.

 

 

Bezpečnostní varování

Bezpečnostní upozornění Barvy na vlasy mohou způsobit těžké alergické reakce. - Přečtěte si instrukce a řiďte se jimi. - Tento výrobek není určen k používání pro osoby mladší 16 let. - Dočasné tetování „černou hennou” může zvýšit riziko alergie. - Nebarvěte si vlasy, pokud: - máte vyrážku na obličeji nebo citlivou, podrážděnou a poškozenou pokožku hlavy, - jste již někdy zaznamenali reakci po barvení vlasů, - jste v minulosti zaznamenali reakci na dočasné tetování „černou hennou”. Varovný test na alergii musí být proveden 48 hod před každým použitím produktu (viz příbalový leták). Nezapomeňte si koupit barvu na vlasy včas, abyste mohli provést varovný test na alergii 48 hod před vlastním použitím produktu. Oxidační činidlo obsahuje peroxid vodíku. Barvicí činidlo obsahuje: fenylendiaminy (toluendiaminy), resorcinol, amoniak. Zabraňte kontaktu s očima. Nepoužívejte k barvení řas a obočí. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte vodou. Používejte vhodné rukavice, které jsou součástí produktu. Po aplikaci produktu vlasy důkladně opláchněte. Po trvalé nebo dlouhodobém narovnávání vlasů vyčkejte minimálně 2 týdny před aplikací produktu. Nepoužívejte na vlasy barvené hennou a přímými barvami. Uchovávejte mimo dosah dětí. Postupujte podle návodu k použití.

 

Trvanlivost po otevření: 18 Měsíce. Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • Barvicí krém: aqua/water, cetearyl alcohol, propylene glycol, deceth-3, laureth-12, ammonium hydroxide, oleth-30, lauric acid, hexadimethrine chloride, glycol distearate, polyquaternium-6, ethanolamine, silica dimethyl silylate [nano]/silica dimethyl silylate, Cl 77891/titanium dioxide, 2,4-diaminophenoxyethanol HCl, p-aminophenol, m-aminophenol, ascorbic acid, sodium metabisulfite, olea europaea oil/olive fruit oil, 6-hydroxyindole, thioglycerin, toluene-2,5-diamine, dimethicone, pentasodium pentetate, carbomer, resorcinol, parfum/fragrance
  • Oxidační činidlo: aqua/water, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, sodium stannate, trideceth-2 carboxamide MEA, pentasodium pentetate, phosphoric acid, ceteareth-25, tetrasodium pyrophosphate, glycerin
  • Závěrečná péče: aqua/water, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, PEG-180, cetyl esters, niacinamide, ribes nigrum oil/black currant seed oil, saccharum officinarum extract/sugar cane extract, hydroxyethylcellulose, olea europaea oil/olive fruit oil, trideceth-6, chlorhexidine dihydrochloride, camellia sinensis leaf extract, benzyl alcohol, linalool, amodimethicone, isopropyl alcohol, pyrus malus extract/apple furit extract, pyridoxine HCl, persea gratissima oil/avocado oil, methylparaben, butyrospermum parkii butter/shea butter, citric acid, cetrimonium chloride, butylphenyl methylpropional, citrus medica limonum peel extract/lemon peel extract, parfum/fragrance

    Vývoj ceny produktu