Vaše poloha:

Gillette Fusion Proglide styler bateriový holicí strojek se zastřihovačem

Gillette Fusion Proglide styler bateriový holicí strojek se zastřihovačem

Výrobek Gillette Fusion Proglide styler bateriový holicí strojek se zastřihovačem momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o tělo nebo holení. .

Aktuální slevu na Gillette Fusion Proglide styler bateriový holicí strojek se zastřihovačem zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Výrobce: Procter & Gamble EAN: 7702018273386 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o tělo / holení

Popis výrobku

Mějte svůj styl pod kontrolou s jedním přístrojem. 1 Zastřihování pomocí technologie od Brauna. Úzký, snadno ovladatelný i pro zastřihování. Obsahuje 3 zastřihovací hřebínky pro různou délku. 2 Holení s holicím strojkem Fusion ProGlide Power. Nejpokrokovější břity od Gillette*. Neuvěřitelné pohodlí a hladkost. 3 Tvarování pomocí zarovnávacího břitu. Navržený pro tvarování ostrých, přesných linií. Lze ho použít na obličej i tělo. Bezpečné použití ve sprše. * první čtyři břity.

 

Bezpečnostní varování

Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

Všechny holicí hlavice Fusion jsou kompatibilní se všemi rukojeťmi holicích strojků Fusion. Země původu Kanada. Balení: Plastový obal.

Podívejte se na nabídku produktů Gillette v akci

Složení výrobku

  • Lubrastrip: PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, paraffinum liquidum, BHT, tocopheryl acetate, aloe barbadensis
  • Gel na holení: aqua, sodium laureth sulfate, glycerin, cocamidopropyl betaine, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, phenoxyethanol, parfum, sodium hydroxide, benzoaphenone-4, disodium EDTA, limonene, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, linalool, magnesium nitrate, aloe barbadensis leaf juice, CI 42090, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone, CI 60730