Vaše poloha:

Gillette Venus Breeze 2v1 dámský holicí strojek + 2 hlavice

Gillette Venus Breeze 2v1 dámský holicí strojek + 2 hlavice

Výrobek Gillette Venus Breeze 2v1 dámský holicí strojek + 2 hlavice momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o tělo nebo holení. .

Aktuální slevu na Gillette Venus Breeze 2v1 dámský holicí strojek + 2 hlavice zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Výrobce: Procter & Gamble EAN: 7702018886166 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o tělo / holení

Popis výrobku

 

Holení s ním je tak snadné!Snadná výměna holicí hlavice

 

Dámská sada holicího strojku Venus breeze a 2 náhradních hlavic. Pro oholení stačí pouze navlhčit strojek a integrované pružné pásky s gelem na holení, obsahující rostlinné oleje, které vytvoří jemnou pěnu pro hladký skluz strojku. Holicí hlavice se třemi břity poskytuje hladké oholení. Pásky gelu na holení se pružně přizpůsobí každé křivce a zajistí úžasně hladké oholení. Zkrátka jen navlhčete holicí strojek, aby se vytvořila lehká pěna a holicí strojek hladce klouzal po pokožce.

Všechny holicí hlavice Venus jsou kompatibilní se všemi holicími strojky Venus.

Příprava a použití

Použití: Z úložného boxu vyjměte náhradní holicí hlavici ShowerSafe®. Odstraňte fólii na zadní straně a nasaďte holicí hlavici na rukojeť. Holicí strojek stačí jen navlhčit a můžete se začít holit. Nepotřebujete žádný gel na holení ani mýdlo. Holicí hlavici vyměňte, jakmile se vypotřebují pásky gelu na holení nebo jakmile se vám budou břity zdát tupé. Pro nejlepší výsledky umístěte holicí strojek do držáku, aby mohl do dalšího holení uschnout.

 

 

Tipy pro dokonalé oholení Jak často bych měla měnit břity holicího strojku? Ačkoliv neexistuje žádné pravidlo, měla byste břity měnit při prvních známkách ztupení nebo nepohodlí. Pro většinu žen je to po 5 – 10 holeních. Holicí strojky Venus mají výměnné holicí hlavice, které se dají použít se všemi rukojeťmi Venus. U svého současně používaného holicího strojku Venus můžete tedy vyzkoušet i jiný typ břitů. Mohu používat stejný holicí strojek na nohy, podpaží a linii bikin? Samozřejmě můžete! Jenom pamatujte, že chloupky v podpaží a v oblasti linie bikin rostou různými směry. V těchto partiích dosáhnete zaručeně hladkého oholení pohybem strojku všemi třemi směry – nahoru, dolů a do stran. Země původu Polsko. Balení: Ramínko.

Podívejte se na nabídku produktů Gillette v akci

Složení výrobku

  • Gel bar ingredients: sodium stearate, propylene glycol, aqua, glycerin, sorbitol, sodium laureth sulfate, sodium myristate, squalane, olea europaea (olive) fruit oil, persea gratissima (avocado) oil, paraffinum liquidum, polyethylene, polybutene, PEG-90M, PEG-45M, parfum, lauryl dimethicone/polyglycerin-3 crosspolymer, garcinia indica seed butter, PEG-7M, niacinamide, panthenol, polyquaternium-10, tris(tetramethylhydroxypi-peridinol) citrate, tetrasodium etidronate, pentasodium pentetate, alpha-isomethyl ionone, amyl cinnamal, benzyl salicylate, butylphenyl methylropional , citronellol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, CI 60730, CI 17200
  • Lubrastrip ingredients: PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, BHT, tocopheryl acetate, aloe barbadensis, vitis vinifera, persea gratissima