Vaše poloha:

Gillette Venus Dámský holicí strojek + 2 hlavice

Gillette Venus Dámský holicí strojek + 2 hlavice

Výrobek Gillette Venus Dámský holicí strojek + 2 hlavice momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Gillette , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o tělo nebo holení. .

Aktuální slevu na Gillette Venus Dámský holicí strojek + 2 hlavice zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Gillette Výrobce: Procter & Gamble Balení: 1 ks EAN: 3014260262693 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o tělo / holení

Popis výrobku

Dámská sada holicího strojku Venus. Objevte v sobě bohyni! Dokonalé oholení a hedvábně hladká pokožka pouze jedním tahem. Tři břity obklopují měkké ochranné polštářky. Polštářky šetrně uhladí Vaši pokožku - pro dokonale hladké oholení. Výkyvná oblá hlava se přizpůsobí Vašim křivkám a dostane se snadno i do těžko přístupných partií. Náhradní hlavice obsahuje zvlhčující proužky obohacené přírodními oleji, které při každém tahu zvlhčují a zjemňují Vaši pokožku. Snadná výměna holidí hlavice. Holicí hlavici vyměňte, jakmile se vypotřebují pásky gelu na holení nebo jakmile se Vám budou zdát břity tupé.

 

Bezpečnostní varování

Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

Tipy pro dokonalé oholení Jak často bych měla měnit břity holicího strojku? Ačkoliv neexistuje žádné pravidlo, měla byste břity měnit při prvních známkách ztupení nebo nepohodlí. Pro většinu žen je to po 5 – 10 holeních. Holicí strojky Venus mají výměnné holicí hlavice, které se dají použít se všemi rukojeťmi Venus. U svého současně používaného holicího strojku Venus můžete tedy vyzkoušet i jiný typ břitů. Mohu používat stejný holicí strojek na nohy, podpaží a linii bikin? Samozřejmě můžete! Jenom pamatujte, že chloupky v podpaží a v oblasti linie bikin rostou různými směry. V těchto partiích dosáhnete zaručeně hladkého oholení pohybem strojku všemi třemi směry – nahoru, dolů a do stran. Země původu Mexiko. Balení: Blistr.

Podívejte se na nabídku produktů Gillette v akci

Složení výrobku

  • PEG-115M
  • PEG-7M
  • PEG-100
  • BHT
  • Aloe barbadensis
  • Tocopheryl acetate