Vaše poloha:

Gillette Venus & Olay Dámský Holicí Strojek

Gillette Venus & Olay Dámský Holicí Strojek

Výrobek Gillette Venus & Olay Dámský Holicí Strojek momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o tělo nebo holení. .

Aktuální slevu na Gillette Venus & Olay Dámský Holicí Strojek zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

EAN: 7702018088607 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o tělo / holení

Popis výrobku

 

Pomáhá uzamknout vlhkost uvnitř pokožky, která je pak méně suchá (při dlouhodobém používání v porovnání s holicím strojkem Venus Breeze)5 břitů holicího strojku zajišťuje hladké oholení jako pro bohyněIntegrované zvlhčující pásky Olay uvolňují pečující látky, není třeba gel na holeníRukojeť SoftGrip a snadno vyměnitelné holicí hlavice - pro jisté ovládání a praktické používáníDržák do sprchy pro pohodlné skladováníVšechny holicí hlavice Venus lze použít ke všem rukojetím Venus, s výjimkou Simply VenusNejlepší technologie holení od Venus a expertiza Olay v jednom

 

Holicí strojek Gillette Venus & Olay pomáhá uzamknout vlhkost uvnitř pokožky, která je pak méně suchá (při dlouhodobém používání v porovnání s holicím strojkem Venus Breeze). Zvlhčující pásky Olay uvolňují zvlhčující látky a 5 břitů zajišťuje hladké, snadné a příjemné holení. Nejlepší technologie holení od Venus a expertiza Olay v jednom - spojení, které jako by pro pokožku vzniklo v nebi. Balení obsahuje holicí strojek Venus & Olay.

Příprava a použití

Holicí strojek namočte, aby se aktivovaly zvlhčující pásky Olay, které začnou na pokožce vytvářet lehkou pěnu s obsahem pečujících látek. Pro nejlepší výsledky zavěste holicí strojek ve sprše do držáku, aby mohl do dalšího použití uschnout. Holicí hlavici vyměňte za novou, jakmile se zvlhčující pásky Olay opotřebují nebo se otupí břity. Používejte nejlépe s gelem na holení Satin Care.

 

 

Bezpečnostní varování

Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

Balení: Plastový balíček.

Podívejte se na nabídku produktů Gillette v akci