Vaše poloha:

Glade by Brise osvěžovač vzduchu 300ml

Glade by Brise osvěžovač vzduchu 300ml

Aktuální slevu na Glade by Brise osvěžovač vzduchu 300ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Glade by Brise , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo ostatní drogerie.

Zbývá 5 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

Terno

64,90 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 5 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Glade by Brise Výrobce: S.C. Johnson Balení: 300 ml EAN: 5000204845389 Kategorie: Drogerie a parfumerie / ostatní drogerie

Popis výrobku

Glade® by Brise® Aerosol Magnolia & Vanilla osvěžovač vzduchu. Unikátní vůně magnólie a vanilky přináší klidnou a relaxační atmosféru do vašeho domova.

Příprava a použití

Návod pro použití: Před použitím protřepte. Držte nádobku ve svislé poloze směrem od těla a nástřikem do středu prostoru osvěžte prostředí místnosti. Nepoužívejte na tkaniny.

 

 

Bezpečnostní varování

Glade® by Brise® Aerosol Magnolia & Vanilla-osvěžovač vzduchu. Nebezpečí Extrémně hořlavý aerosol. Nádob je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Nevdechujte aerosoly. Používejte podle návodu. Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Osvěžovače vzduchu nemohou nahradit správné hygienické návyky. Používejte pouze v dobře větraných prostorách.

 

Balení: Aerosol.

Vývoj ceny produktu