Vaše poloha:

Hamánek Kojenecká výživa 190g, vybrané druhy

Hamánek Kojenecká výživa 190g, vybrané druhy

Výrobek Hamánek Kojenecká výživa 190g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Hamánek , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo dětská výživa nebo přesnídávky. .

Aktuální slevu na Hamánek Kojenecká výživa 190g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Hamánek Výrobce: Hamé Balení: 190 g EAN: 8595139706524 Kategorie: Potraviny / dětská výživa / přesnídávky

Popis výrobku

 

Bezpečný uzávěrVitamin CNeobsahuje lepek

 

Proč podávat dětem lahodné ovoce jen v jeho sezóně, když jej díky Hamánkovi máte k dispozici po celý rok? Už od dokončeného 4. měsíce věku miminka můžete začít zavádět ovocné příkrmy z nabídky Hamánka. Všechny příkrmy jsou vyrobeny z ovoce pěstovaného ve speciálním režimu surovin určených pro kojeneckou stravu, navíc jsou obohaceny o vitamin C, kterého mají často děti i dospělí nedostatek. S Hamánkem máte jistotu, že dáváte svému dítěti to nejlepší, co nám může příroda nabídnout.

Dlouholeté zkušenosti ve výrobě kojenecké stravy Hamánek vám dávají jistotu, že dětem nabízíte v prvních měsících života to nejkvalitnější. Na vývoji příkrmů značky Hamánek se podílí čeští pediatři a odborníci na výživu dětí. Výsledkem je tak nutričně vyvážená a pečlivě kontrolovaná strava pro vaše děti, která jim poskytne vše potřené pro jejich správný vývoj.

Příprava a použití

Návod na použití: Při otevření musí víčko klapnout. Před podáváním příkrmu zkontroluje neporušenost a celistvost hrdla sklenice. Při konzumaci přímo ze skleničky používejte plastovou lžičku, kovová by mohla skleničku poškodit. Je důležité dodržovat návod k přípravě, podmínky skladování a zacházení s výrobkem, aby nedošlo k ohrožení zdraví dítěte. Nespotřebované množství uchovejte v chladničce v uzavřené skleničce a spotřebujte do 48 hodin po otevření.

 

 

Bezpečnostní varování

Nepoužívejte, lze-li střed víčka promáčknout.

 

Ve 100 g výrobku je obsaženo 19,4 g přírodních sladidel: Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 85 g ovoce. Obsah vitaminu C na 100 g výrobku představuje 40% referenční hodnoty pro kojence. Země původu - Česká republika. Balení: Zavařovací sklenice.

 

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-30°C.

Složení výrobku

  • Jablečná dřeň (35 % hm.)
  • Voda
  • Meruňková dřeň (20 % hm.)
  • Cukr
  • Fruktózový sirup (fruktóza, dextróza, maltóza)
  • Smetana 33% (5 % hm.)
  • Zahušťovadlo: kukuřičný modifikovaný škrob
  • Regulátor kyselosti: kyselina citronová
  • Antioxidant: kyselina askorbová
  • Ve 100 g výrobku je obsaženo 17,8 g přírodních sladidel
  • Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 55 g ovoce

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    na 100 g výrobku:
    energetická hodnota :  (kJ) 373 (kcal) 88  tuky :  (g) 1,8   z toho nasycené mastné kyseliny:  (g) 1,1   sacharidy :  (g) 17,8   z toho cukry :  (g) 14,6   bílkoviny :  (g) 0,3  sůl :  (g) 0,0   vitamin C :  (g) 10,0   Obsah vitaminu C na 100 g výrobku představuje 40% referenční hodnoty pro kojence:   

    Vývoj ceny produktu