Vaše poloha:

Hamánek Happy fruit kojenecká výživa 190g, vybrané druhy

Hamánek Happy fruit kojenecká výživa 190g, vybrané druhy

Výrobek Hamánek Happy fruit kojenecká výživa 190g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Hamánek , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo dětská výživa nebo přesnídávky. .

Aktuální slevu na Hamánek Happy fruit kojenecká výživa 190g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Hamánek Výrobce: Hamé Balení: 190 g EAN: 8595139780210 Kategorie: Potraviny / dětská výživa / přesnídávky

Popis výrobku

 

Bez mléčné složkyOd dokončeného 4. měsíce100% ovoceBez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)Obsahuje vitamin CBezpečnostní víčkoNejvyšší kvalita surovin určená pro kojeneckou výživuBez konzevačních látek, aromat a barviv*Neobsahuje lepek*dle zákona

 

Happy Fruit 100 % ovoce - lahodná sklenička naplněná až po okraj lahodným ovocným pyré bez přidaného cukru. Obsahuje pouze cukry přirozeně se vyskytující v ovoci. Pro příkrmy jsou vybírány speciální druhy ovoce, které jsou přirozeně sladší a není třeba je již dále jakkoliv doslazovat. Každá lžička tam přináší dětem to nejlepší z přírody.

Dlouholeté zkušenosti ve výrobě kojenecké stravy Hamánek vám dávají jistotu, že dětem nabízíte v prvních měsících života to nejkvalitnější. Na vývoji příkrmů značky Hamánek se podílí čeští pediatři a odborníci na výživu dětí. Výsledkem je nutričně vyvážená a pečlivě kontrolovaná strava. S každou lžičkou Hamánka tak Vaše děťátko získává to nejcennější z přírody a Vy si můžete být jistá, že mu dáváte s maximální péčí to nejlepší pro zdravý růst a vývoj.

Příprava a použití

Návod k použití Při otevření musí víčko klapnout. Před podáváním příkrmu zkontrolujte neporušenost sklenice. Používejte plastovou lžičku, kovová by mohla skleničku poškodit. Je důležité dodržovat návod k použití a podmínky skladování, aby nedošlo k ohrožení zdraví dítěte.

 

 

Informace pro alergiky

Neobsahuje lepek.

 

Bezpečnostní varování

Nepoužívejte, lze-li střed víčka promáčknout.

 

Balení: Zavařovací sklenice.

 

Skladování: Nespotřebované množství uchovejte v uzavřené sklenici v lednici a spotřebujte do 48 hodin. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-30°C.

Složení výrobku

  • Jablka (65% hm.)
  • Broskve (30% hm.)
  • Bezinky (5% hm.)
  • Citronový koncentrát
  • Antioxidant: kyselina askorbová
  • Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry
  • Ve 100 g výrobku je obsaženo 12,1 g přírodních sladidel
  • Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 100 g ovoce

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    na 100g výrobku:
    energetická hodnota :  (kJ) 221; (kcal) 52  tuky :  (g) 0,2   z toho nasycené mastné kyseliny:  (g) 0,0   sacharidy :  (g) 12,1   z toho cukry :  (g) 10,0  bílkoviny :  (g) 0,5   sůl :  (g) 0,0   vitamin C :  (mg) 10,0  Obsah vitaminu C na 100 g výrobku představuje 40% referenční hodnoty pro kojence: