Vaše poloha:

Hamánek masozeleninový příkrm 230g, vybrané druhy

Hamánek masozeleninový příkrm 230g, vybrané druhy

Výrobek Hamánek masozeleninový příkrm 230g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Hamánek , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo dětská výživa. .

Aktuální slevu na Hamánek masozeleninový příkrm 230g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Hamánek Výrobce: Hamé Balení: 230 g EAN: 8595139765828 Kategorie: Potraviny / dětská výživa

Popis výrobku

 

Vyvážené složeníBez mléčné složkyZ pečlivě kontrolovaných surovinOd ukončeného 10. měsíceS kousky (pro podporu kousání)Bez soliNeobsahuje bílkovinu kravského mléka ani laktózuBez konzervačních látek, aromat a barviv*Bezpečnostní víčko*dle zákona

 

Svým malým strávníkům v období kolem 8. měsíce již můžete postupně zařazovat do jídelníčku příkrmy s kousky. Výživy již nejsou konzistencí tak jemné, ale malého jedlíka přinutí již stravu žvýkat. Časem můžete pokrmy podávat stále s většími kousky, které již děti poté snadno rozkousají. Příprava je rychlá - stačí je ohřát ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě a servírovat přímo ze skleničky.

Dlouholeté zkušenosti ve výrobě kojenecké stravy Hamánek vám dávají jistotu, že dětem nabízíte v prvních měsících života to nejkvalitnější. Na vývoji příkrmů značky Hamánek se podílí čeští pediatři a odborníci na výživu dětí. Výsledkem je nutričně vyvážená a pečlivě kontrolovaná strava. S každou lžičkou Hamánka tak Vaše děťátko získává to nejcennější z přírody a Vy si můžete být jistá, že mu dáváte s maximální péčí to nejlepší pro zdravý růst a vývoj.

Bez soli!

Příprava a použití

Návod k použití: Při otevření musí víčko klapnout. Před ohřátím skleničku otevřete, zkontrolujte neporušenost a celistvost hrdla sklenice, obsah promíchejte a ohřejte např. ve vodní lázni. Již jednou ohřáté množství znovu neohřívejte. Nevařte. Před podáním příkrmu prověřte teplotu. Používejte plastovou lžičku, kovová by mohla skleničku poškodit. Je důležité dodržovat návod k použití a podmínky skladování, aby nedošlo k ohrožení zdraví dítěte. Částečně oddělená tekutina není na závadu, před použitím ji vmíchejte do výrobku. Nepoužívejte, lze-li střed víčka promáčknout.

 

 

Informace pro alergiky

Obsahuje lepek, nevhodné pro nemocné celiakií.

 

Balení: Zavařovací sklenice.

 

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 0-28 °C, nevystavujte slunečnímu záření. Nespotřebované množství uchovejte v uzavřené sklenici v lednici a spotřebujte do 48 hodin.

Složení výrobku

  • Mrkev
  • Voda
  • Rajčata
  • Kuřecí maso (10% hm.)
  • Těstoviny 5% hm. (pšeničná mouka)
  • Smetana
  • Zahušťovadlo: kukuřičný modifikovaný škrob
  • Rostlinný olej (řepkový)
  • Bylinky (bazalka, oregano)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    na 100 g výrobku:
    Energetická hodnota :  (kJ) 366 (kcal) 87  Tuky :  (g) 4,0   z toho nasycené mastné kyseliny:  (g) 1,4   Sacharidy :  (g) 9,6   z toho cukry :  (g) 3,2   Bílkoviny :  (g) 3,1   Sůl :  (g) 0,1   Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku:   

    Vývoj ceny produktu