Vaše poloha:

Hamánek Svačinka 120g, vybrané druhy

Hamánek Svačinka 120g, vybrané druhy

Výrobek Hamánek Svačinka 120g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Hamánek , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo dětská výživa nebo přesnídávky. .

Aktuální slevu na Hamánek Svačinka 120g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Hamánek Výrobce: Hamé Balení: 120 g EAN: 8595139780456 Kategorie: Potraviny / dětská výživa / přesnídávky

Popis výrobku

 

Od dokončeného 4. měsíce100% ovoceBez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)Obsahuje vitamin CNejvyšší kvalita surovin určená pro kojeneckou výživuBez konzevačních látek, aromat a barviv*Neobsahuje lepekBezpečnostní uzávěrPraktické balení na cesty*dle zákona

 

Proč podávat dětem lahodné ovoce jen v jeho sezóně, když jej díky Hamánkovi máte k dispozici po celý rok? Už od dokončeného 4. měsíce věku miminka můžete začít zavádět ovocné příkrmy z nabídky Hamánka. Všechny příkrmy jsou vyrobeny z ovoce pěstovaného ve speciálním režimu surovin určených pro kojeneckou stravu, navíc jsou obohaceny o vitamin C, kterého mají často děti i dospělí nedostatek.

Dlouhloleté zkušenosti ve výrobě kojenecké stravy Hamánek vám dávají jistotu, že dětem nabízíte v prvních měsících života to nejkvalitnější. Na vývoji příkrmů značky Hamánek se podílí čeští pediatři a odborníci na výživu dětí. Výsledkem je nutričně vyvážená a pečlivě kontrolovaná strava. S každou lžičkou Hamánka tak Vaše děťátko získává to nejcennější z přírody a Vy si můžete být jistá, že mu dáváte s maximální péčí to nejlepší pro zdravý růst a vývoj.

 

Informace pro alergiky

Neobsahuje lepek.

 

Bezpečnostní varování

Důležité upozornění: Uzávěr obalu držte mimo dosah vašich dětí. Obal výrobku neslouží jako hračka.

 

Země původu: Česká republika. Balení: Uzavíratelné balení.

 

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-30 °C. Nespotřebované množství uchovejte v chladničce v uzavřeném obalu a spotřebujte do 24 hodin po otevření.

Složení výrobku

  • Jablko (80% hm.)
  • Jahoda (20% hm.)
  • Antioxidant: kyselina askorbová

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    na 100 g výrobku:
    Energetická hodnota :  245 kJ  Tuky :  0,1 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  0,0 g  Sacharidy :  13,5 g  z toho cukry :  13,5 g  Bílkoviny :  0,2 g  Sůl :  0,0 g  Vitamin C :  10,0 mg