Vaše poloha:

Hami ovocný příkrm 90g, vybrané druhy

Hami ovocný příkrm 90g, vybrané druhy

Výrobek Hami ovocný příkrm 90g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Hami , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo dětská výživa nebo přesnídávky. .

Aktuální slevu na Hami ovocný příkrm 90g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Hami Výrobce: Nutricia Balení: 90 g EAN: 8590340146398 Kategorie: Potraviny / dětská výživa / přesnídávky

Popis výrobku

 

100 % ovoce s vitamínem CBez přidaného cukru*Bez lepkuBez konzervantůBez umělých barviv*** obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry** dle zákona

 

Hami 100% ovoce v kapsičce je ovocný příkrm v praktickém balení, vyrobený z nejkvalitnějšího ovoce, bez přidaného cukru, konzervantů a barviv, díky čemu si zachovává přirozenou a lahodnou chuť. Obsahuje až 90% doporučené denní dávky ovoce, které bylo sklízeno ručně a v optimální době zralosti.

Příprava a použití

Návod na použití: Od uk. 4. měsíce: Otevřete kapsičku a vytlačte pyré na lžičku. Od uk. 7. měsíce: Umyjte balení horkou vodou, otevřete kapsičku a nechte Vaše dítě samo prozkoumávat chuť lahodného ovoce. Nenechávejte dítě při konzumaci bez dozoru. Po otevření dál neuchovávejte. Po otevření a podávání ze lžičky uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin (nezmrazujte).

 

 

Víte, že? Příkrm obsahuje až 90 % DDD¹ ovoce. Ovoce bylo navíc sklízeno ručně a v optimální době zralosti. ¹ dle pediatrů, DDD = doporučená denní dávka Potravina je součástí smíšené stravy a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Vyrobeno ve Francii. Balení: Dávkovač.

 

Skladování: Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.

Složení výrobku

  • Složení ve 100 g výrobku:
  • Jablko 65 g
  • Hruška 35 g
  • Vitamín C

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Na 100 g výrobku:
    Energetická hodnota :  192 kJ / 46 kcal  Tuky :  0,1 g  - z toho nasycené mastné kyseliny:  stopy  Sacharidy :  9,9 g  - z toho cukry :  9,7 g  Vláknina :  2,1 g  Bílkoviny (rostlinné):  0,3 g  Sůl***:  0,03 g  Vitamín C :  15 mg (60 %****)  *** Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku:    **** referenční hodnota příjmu: