Vaše poloha:

HiPP 4 JUNIOR combiotik mléčná batolecí výživa od 2 let 600g

HiPP 4 JUNIOR combiotik mléčná batolecí výživa od 2 let 600g

Výrobek HiPP 4 JUNIOR combiotik mléčná batolecí výživa od 2 let 600g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo plenky a dětská kosmetika. .

Aktuální slevu na HiPP 4 JUNIOR combiotik mléčná batolecí výživa od 2 let 600g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Instantní mléčný nápoj pro specifickou výživu dětí od 2 let

Balení: 600 g EAN: 9062300128199 Kategorie: Drogerie a parfumerie / plenky a dětská kosmetika

Popis výrobku

 

Nová receptura podle posledních doporučeníNové baleníPro zdravý vývojProbiotik®Praebiotik®Vitamín DBez lepku

 

Malé děti nejsou malí dospělí Malé děti nejsou malí dospělí - to platí obzvláště pro výživu, s věkem dítěte se mění také potřeba příjmu živin. Např. mateřské mléko obsahuje vyšší podíl tuku, protože miminko potřebuje v prvních měsících života velké množství kalorií, aby mohlo rychle růst a rozvíjet se. U malých dětí klesá potřeba příjmu energie z tuků. Pro zdravý růst a vývin potřebují ale hodně vápníku stejně jako další vitamíny a minerální látky. Aktuální studie, zabývající se výživou malých dětí, ukazují, že běžnou výživou není zásobení vitamínem D, železem a jódem dostatečné. HiPP 4 JUNIOR Combiotik® HiPP 4 JUNIOR Combiotik® je přizpůsoben potřebám malých dětí co se týče obsahu bílkovin a tuků. Dále obsahuje důležité látky podporující růst, které Vaše dítě nyní potřebuje. Probiotik® - přírodní kultury mléčného kvašení. Praebiotik® - prebiotická vláknina (GOS*). Železo: podporuje tvorbu krve a přispívá k rozvoji duševních schopností. Vitamín C: důležitý pro imunitní systém, podporuje vstřebávání železa. Jód: důležitý pro činnost štítné žlázy. Pro silné kosti ve fázi vývoje Vápník: podporuje stavbu zdravých kostí Vitamín D: obzvláště důležitý pro zdraví kostí, protože pomáhá vstřebávat vápník. *galaktooligosacharidy získané z laktózy Děti a mladiství si v době růstu budují zdravé kosti, proto potřebují obzvláště vápník a vitamín D. V dospělosti je už vývoj kostí ukončen.

Špičková kvalita HiPP Jsme přesvědčeni o správnosti používání přísně kontrolovaných biologických přísad. Při výběru surovin dodržujeme přísná legislativní nařízení pro mléčnou batolecí výživu. Přísné kontroly kvality - od prvních surovin až po konečný výrobek zaručují nejvyšší bezpečnost pro Vás a Vaše dítě.

Příprava a použití

Návod k přípravě Dodržujte přesně návod na přípravu mléčné výživy i uvedená doporučení. Nesprávná příprava by mohla vést k ohrožení zdraví Vašeho dítěte - např. nárůst nežádoucích bakteriálních zárodků. Připravujte výživu před každým krmením čerstvou. Zbytky znovu nepoužívejte. Otevřený obal ihned po odebrání výrobku dobře uzavřete, uchovávejte v suchu při max. 25°C a zamezte kolísání teplot. Výrobek spotřebujte do 3 týdnů od otevření obalu. Neohřívejte výživu v mikrovlnné troubě (nebezpečí opaření!). 1. Pitnou vodu před každou přípravou převaříme a necháme zchladnout na cca 40°C-50°C*. 2. Potřebné množství připravené studené nebo teplé vody nalijeme do hrnku. 3. Odměrku lehce naplníme výrobkem a opačnou stranou nože zarovnáme. Odměřené množství výrobku přidáme do hrnku. 4. Zamícháme, při přípravě s teplou vodou zchladíme na teplotu vhodnou k pití (cca. 37°C). Teplotu prověříme. *Aby nedošlo k poškození přírodních kultur mléčného kvašení (Laktobacily), nepřelévejte výrobek příliš horkou vodou. Mléčnou výživu můžete připravit i se studenou převařenou pitnou vodou. Množství nápoje a dávkování Uvedené množství nápoje a počet porcí na den jsou pouze orientační. Dítě nemusé vypít celý hrníček. Používejte prosím přiloženou odměrku! Množství připravené výživy 170 ml / Množství vody 150 ml / Počet odměrek 5 / Počet porcí na den 2 Na 1 odměrku - 30 ml převařené pitné vody. Eco-Comfort-Pack® Při 1. otevření 1. Odlepte lepící písku v horní části výrobku. 2. Lehce zmáčkněte nejprve boční a pak přední strany výrobku. 3. Otevřete balení a následujte další pokyny.

 

 

Alergeny

Laktóza, Mléko

 

Bezpečnostní varování

Důležitá upozornění Není určeno pro výživu kojenců do 24. měsíce. HiPP 4 JUNIOR Combiotik® se ideálně hodí pro děti od 2 let jako mléčný nápoj k snídani, do müsli, k večeři nebo k pití v průběhu dne z hrnečku. Pečujte o pravidelnou zubní hygienu - obzvláště před spaním. Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života Vašeho dítěte.

 

Analytické hodnoty podléhají výkyvům, které jsou obvyklé u přírodních surovin. Balené v ochranné atmosféře. Bez geneticky modifikovaných surovin. Tento produkt opustil výrobní závod v neporušeném stavu, přesvědčte se prosím před použitím, že obal zůstal nepoškozený. Fóliový obal garantuje čerstvost a aroma. Obsah: 1 balení. Před použitím zůstává výrobek bezpečný a hermeticky uzavřený. Země původu Německo. Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte v suchu při max. 25 °C. Zabraňte teplotním výkyvům.

Složení výrobku

  • Odstředěné mléko
  • Laktóza
  • Rostlinné oleje (palmový olej, řepkový olej, slunečnicový olej)
  • Prebiotická vláknina (galaktooligosacharidy z laktózy)
  • Draselné soli kyseliny citrónové
  • Vápenaté soli kyseliny orthofosforečné
  • Vápenaté soli kyseliny citrónové
  • Síran hořečnatý
  • Vitamín C
  • Síran železnatý
  • Stabilizátor kyselina mléčná
  • Přírodní kultury mléčného kvašení (Lactobacillus fermentum hereditum®1)
  • Vitamín A
  • Vitamín E
  • Vitamín B2
  • Jodičnan draselný
  • Biotin
  • Vitamín D
  • Vitamín B12
  • 1Lactobacillus fermentum CECT5716

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 ml připravené výživy*
    Energetická hodnota :  200 kJ/48 kcal  Tuky :  2,2 g  z toho:    nasycené mastné kyseliny:  0,7 g  mononenasycené mastné kyseliny:  1,0 g  polynenasycené mastné kyseliny:  0,5 g  Sacharidy :  5.0  z toho:    laktóza:  4,8 g  Vláknina :  0,6 g  Bílkoviny :  1,7 g  Sůl1:  0,05 g  Minerální látky:    Sodík :  20 mg  Draslík :  155 mg (16 %2)  Vápník :  130 mg (24 %2)  Fosfor :  75 mg (14 %2)  Hořčík :  12 mg (15 %2)  Stopové prvky:    Železo :  0,7 mg (9 %2)  Jód :  25 µg (31 %2)  Vitamíny:    Vitamin A :  36 µg (9 %2)  Vitamin D :  2,9 µg (41 %2)  Vitamin E :  0,60 mg (12 %2)  Vitamin C :  4,7 mg (10 %2)  Vitamin B2:  0,18 mg (26 %2)  Vitamin B12 :  0,40 µg (50 %2)  Biotin :  3,5 µg (35 %2)  Další výživové údaje:    Kyselina linolová (Omega-6 mastná kyselina):  0,4 g  Kyselina linolenová (Omega-3 mastná kyselina):  0,05 g  Galaktooligosacharidy:  0,6 g  *Standartní ředění: 10,5 g výrobku + 90 ml převařené pitné vody = 100 ml připravené výživy. 1 zarovnaná odměrka = cca 3,5 g výrobku. Na 1 porci: 17,5 g výrobku + 150 ml pitné vody.:    1obsah soli je dán obsahem sodíku v surovinách:    2referenční hodnoty příjmu dle legislativy pro kojeneckou výživu: