Vaše poloha:

HiPP Kaše 2 x 250g, vybrané druhy

HiPP Kaše 2 x 250g, vybrané druhy

Aktuální slevu na HiPP Kaše 2 x 250g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty z kategorie Potraviny nebo dětská výživa nebo kaše.

JIP

82,90 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 1 den

Platí do: Úterý 23.4.2024

Informace o výrobku

Balení: 250 g EAN: 9062300130956 Kategorie: Potraviny / dětská výživa / kaše

Popis výrobku

 

Nová recepturaBioPříprava s pitnou vodouPro Vaše dítěBez přídavku cukrů*Bez přídavku aromatBez přídavku barviv¹Bez přídavku konzervačních látek¹*obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry¹dle zákona

 

S celozrnnými vločkami Obiloviny jsou důležitou složkou vyvážené stravy - vnější vrstvy obilovin jsou bohaté na vitaminy a další důležité živiny. Proto společnost HiPP používá jako složku kaše celozrnné vločky. HiPP Bio Mléčná kaše s banánem a suchary na dobrou noc je s celozrnnými vločkami hodnotná, celozrnné vločky velmi dobře zasytí a navíc kaše neobsahuje žádný přidaný cukr. Ideální večeře v době přikrmování. Obsahuje - pokračovací mléko odpovídající věku Jako základ pro mléčné kaše používáme pokračovací mléko, které je jako složka kaše vhodné pro děti od ukončeného 4. do ukončeného 6. měsíce věku. Pokračovací mléko¹ obsahuje: - železo - pro tvorbu krve a vývoj kognitivních schopností - vápník & vitamin D - pro růst a vývoj kostí - jód - podporuje funkci štítné žlázy - zinek & vitamin C - pro obranyschopnost organismu - vitamin A - pro normální funkci imunitního systému - omega-3 (ALA*)-mastné kyseliny - důležité pro rozvoj mozku a nervových buněk - hodnotné celozrnné vločky a lahodné ovoce - snadno stravitelné obiloviny (obsahuje lepek) - bez geneticky modifikovaných surovin (dle Nařízení pro Ekologické zemědělství) *ALA = kyselina alfa-linolenová

Bio Claus HiPP - Za to osobně ručím.

Příprava a použití

Použití Mléčná kaše je ideální večeří v období přikrmování. Je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce jako doplněk ke kojení nebo k počátečnímu mléku, pokud nezávislé osoby kvalifikované v lékařství, výživě, farmacie nebo péče o matku nestanoví jinak. Příprava Množství vody a kaše v prášku zvolte podle údajů uvedených v tabulce Dávkování - podle věku a potřeby dítěte. 1. Pro přípravu kaše převařte vždy čerstvou pitnou vodu a nechte zchladnout na teplotu cca 50°C. 2. Doporučené množství výrobku (podle Dávkování) nasypte do hlubokého talíře. 3. Odměřte doporučené množství převařené vody (podle Dávkování) a přilijte do výrobku a zamíchejte. 4. Nechte odstát, dokud kaše nezíská požadovanou konzistenci. Přezkoušejte teplotu. Dávkování Každé dítě je jiné, a tak může být i počet denních porcí kaše rozdílný. Uvedená tabulka Vám pomůže správně připravit různá množství kaše. Od ukončeného 4. měsíce - Množství výrobku (g): 45 (cca 4 pol. lžíce) - Množství vody (ml): 130 - Porce (g): 175 Od ukončeného 5. měsíce - Množství výrobku (g): 50 (cca 4-5 pol. lžíc) - Množství pitné vody (ml): 140 - Porce (g): 190 Od ukončeného 7. měsíce - Množství výrobku (g): 55 (cca 5 pol. lžic) - Množství pitné vody (ml): 155 - Porce (g): 210 HiPP záruka čerstvosti: Použitím fóliového obalu je zachována čerstvost a aroma produktu. Tento produkt opustil výrobní závod v neporušeném stavu, přesvědčte se prosím před použitím, že obal zůstal nepoškozený.

 

 

Informace pro alergiky

Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy vajec, skořápkových plodů a sezamových semínek.

 

Bezpečnostní varování

Důležité upozornění - Obilný příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. - Pro zdraví Vašeho dítěte je důležité dodržovat návod k přípravě a skladování. - Kaši připravujte vždy čerstvou a podávejte dítěti lžící. - Obal po otevření dobře uzavřete, skladujte v suchu hygienickým způsobem při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3-4 týdnů po otevření. - Neohřívejte kaši v mikrovlnné troubě (nebezpečí opaření). - Již od prvních zoubků věnujte pravidelnou péči zubní hygieně. Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života Vašeho dítěte.

 

Výška plnění je technicky podmíněna. Baleno v ochranné atmosféře. e 500 g (2 x 250 g). EU Organic - HR-EKO-07, Zemědělská produkce EU / mimo EU. Bio - CZ-BIO-001 Produkt ekologického zemědělství. Vyrobené: Chorvatsko.. Balení: Krabice.

 

Skladování: Obal po otevření dobře uzavřete, skladujte a uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3-4 týdnů po otevření.

Složení výrobku

  • Pokračovací mléko* 42 % (sušená mléčná syrovátka* částečně demineralizovaná, rostlinné oleje* (palmový olej*, řepkový olej*, slunečnicový olej*), sušené odstředěné mléko*, kukuřičná mouka*, vitamin C, síran železnatý, síran zinečnatý, vitamin E, niacin, kyselina pantothenová, vitamin B₁,vitamin A, vitamin B₂, vitamin B₆, jodičnan draselný, kyselina listová, vitamin K, selenan sodný, síran měďnatý, vitamin D, biotin)
  • Obilné vločky* (celozrnná pšeničná mouka* 20 %, pšeničná krupice*)
  • Sušená mléčná syrovátka* částečně demineralizovaná
  • Sušené odstředěné mléko*
  • Banánové vločky¹* 5 %
  • Suchary* 3 % (pšeničná mouka*, palmový olej*, kvasnice)
  • Uhličitan vápenatý
  • Vitamin B₁
  • Vitamin A
  • Vitamin D
  • *z ekologického zemědělství - ekologická produkce EU/mimo EU
  • ¹pro porci kaše (175 g) je použito cca 23 g čerstvých banánů