Vaše poloha:

Jar prostředek na mytí nádobí 650ml, vybrané druhy

Jar prostředek na mytí nádobí 650ml, vybrané druhy

Výrobek Jar prostředek na mytí nádobí 650ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Jar , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo ruční mytí. .

Aktuální slevu na Jar prostředek na mytí nádobí 650ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Prostředek na mytí nádobí

Značka: Jar Výrobce: Procter & Gamble Balení: 650 ml EAN: 4015400923114 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / ruční mytí

Popis výrobku

 

3násobný účinek proti odolné mastnotě: rychlé čištění, dlouhotrvající pěna a účinek namáčeníTechnologie Jaru rychle prostoupí a naruší zbytky jídla na nádobí, takže vám ušetří čas a námahuHodně dlouhotrvající pěny, účinné odstraňování mastnotySkvělý pro mytí odolných nečistot a připálené mastnotyPříjemná vůně okolo dřezu při umývání nádobí

 

Prostředek na mytí nádobí Jar Platinum Lemon & Lime nabízí to nejlepší čisticí složení Jaru s trojím účinkem proti odolné mastnotě. Vyzkoušejte také kapsle do automatické myčky nádobí Jar Platinum All in One, aby bylo zářivé vaše nádobí i myčka. Jar Platinum je dostupný ve dvou variantách: Arctic Fresh a Lemon & Lime.

Příprava a použití

Dávkování: Počet kapek přizpůsobte množství a typu znečištění. Tip pro umývání nádobí: Abyste zamezili rozšiřování bakterií z houbičky, houbičku po mytí nádobí opláchněte, 1 nebo 2krát na ni stříkněte Jar, a zmáčkněte ji, aby se produktem celá nasákla.

 

 

Bezpečnostní varování

Způsobuje vážné podráždění očí. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření.

 

Balení: Láhev.

Podívejte se na dnešní nabídku mycích prostředků Jar v akci

Složení výrobku

  • 15-30 % aniontové povrchově aktivní látky
  • 5-15 % neiontové povrchově aktivní látky
  • Methylisothiazolinone
  • Phenoxyethanol
  • Parfémy

    Vývoj ceny produktu