Vaše poloha:

Jar Prostředek na mytí nádobí 900ml, vybrané druhy

Jar Prostředek na mytí nádobí 900ml, vybrané druhy

Aktuální slevu na Jar Prostředek na mytí nádobí 900ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Jar , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo ruční mytí.

Tesco

59,90 Kč -38%*

Platí v prodejnách

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

* Clubcard cena

Platí od: Středa 17.4.2024

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

* při koupi 2 balení a více

Tesco

69,90 Kč -28%*

Platí v prodejnách

Zbývá 1 den

Platí do: Úterý 16.4.2024

* Clubcard cena

Albert

69,90 Kč -10%*

Platí v prodejnách

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

* cena za 1 ks od 2 ks

Platí od: Středa 17.4.2024

Billa

Zbývá 1 den

Platí do: Úterý 16.4.2024

Zbývá 12 dní

Platí do: Sobota 27.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Jar Výrobce: Procter & Gamble Balení: 900 ml EAN: 4015400795193 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / ruční mytí

Popis výrobku

 

Díky svému účinnému složení umyje hodně mastného nádobíJar je koncentrovaný, takže jedna kapka stačí na umytí spousty nádobíHodně aktivní dlouhotrvající pěny, účinné odstraňování mastnotyDobrý pro každodenní mytí nádobí: od skleniček po hrnce a pánvePříjemná vůně okolo dřezu při umývání nádobí

 

Prostředek na mytí nádobí Jar Lemon má takové čisticí účinky, kterým můžete vždy důvěřovat. Ať už se jedná o talíře a skleničky nebo hrnce a pánve - účinné složení Jaru si snadno poradí s mastnotou bez ohledu na úroveň znečištění nádobí. Každá kapka umyje spoustu mastného nádobí, takže vám pomáhá šetřit. Je dostupný v různém objemu a v celé řadě vůní, jako je např. citron, pomeranč, jablko a granátové jablko. Vyzkoušejte také kapsle do automatické myčky nádobí Jar All in One, aby bylo zářivé vaše nádobí i myčka. Navrženy a testovány pro použití ve všech renomovaných myčkách nádobí.

Příprava a použití

Dávkování: Počet kapek přizpůsobte množství a typu znečištění. Tip pro umývání nádobí: Abyste zamezili rozšiřování bakterií z houbičky, houbičku po mytí nádobí opláchněte, 1 nebo 2krát na ni stříkněte Jar, a zmáčkněte ji, aby se produktem celá nasákla.

 

 

Bezpečnostní varování

Způsobuje vážné podráždění očí. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření.

 

Balení: Láhev.

Podívejte se na dnešní nabídku mycích prostředků Jar v akci

Složení výrobku

  • 5-15 % aniontové povrchově aktivní látky
  • <5 % neiontové povrchově aktivní látky
  • Methylisothiazolinone
  • Phenoxyethanol
  • Parfémy
  • Geraniol
  • Limonene

    Vývoj ceny produktu