Vaše poloha:

Johnson's Baby Prsní vložky 50 ks

Johnson's Baby Prsní vložky 50 ks

Výrobek Johnson's Baby Prsní vložky 50 ks momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky JOHNSON’S Baby , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo plenky a dětská kosmetika. .

Aktuální slevu na Johnson's Baby Prsní vložky 50 ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: JOHNSON’S Baby Výrobce: Johnson & Johnson EAN: 7613500107105 Kategorie: Drogerie a parfumerie / plenky a dětská kosmetika

Popis výrobku

 

Jistota a pohodlíS lepícím protiskluzovým proužkemDiskrétníPohodlnéAbsorpční

 

Prsní vložky jsou tvarované a odolné proti protečení, proto Vám nabízejí jistotu a naprostou diskrétnost. Speciální podšívka a tvar pro příjemné a pohodlné použití. Kompaktní vnitřní vrstva poskytuje vysokou absorpcí a tak udržuje Vaší jemnou pokožku suchou. Vhodné do běžné i speciální podprsenky pro kojení.

Kojení je nejlepší. Johnson's Baby a zdravotní odborníci se shodují, že pro miminko není nic lepšího než mateřské mléko. Jeho nutriční hodnota zajišťuje miminku správnou výživu, aby bylo zdravé a rostlo.

Příprava a použití

Upozornění: Před kojením si vždy omyjte oblast kolem bradavky čistou vodou.

 

 

Bezpečnostní varování

Varování: Pokud se vložka dostane dítěti do úst, hrozí riziko udušení.

 

Zesílená obsorpční schopnost* *Johnson's Baby prsní vložky mají za běžných skladovacích podmínek neomezenou dobu trvanlivosti. *Johnson's Baby Prsní vložky, nyní ještě s vyšší absorpcí. Nekupujte, pokud je obal otevřený. Země původu Produkt EU. Balení: Krabice.

 

Skladování: Uchovávejte mimo dosahu dětí.