Vaše poloha:

K2r Colour Catcher Prací ubrousky 10 ks

K2r Colour Catcher Prací ubrousky 10 ks

Výrobek K2r Colour Catcher Prací ubrousky 10 ks momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky K2R , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky. .

Aktuální slevu na K2r Colour Catcher Prací ubrousky 10 ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Prací ubrousky

Značka: K2R Výrobce: Henkel EAN: 9000101015959 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky

Popis výrobku

 

Č. 1* v EvropěStop obarveníDůkaz je na ubrousku!Zabraňuje nežádoucímu obarvení vašeho oblečeníUmožňuje prát bez třídění

 

Miliony lidí důvěřují produktu Colour Catcher - vůbec prvním revolučním ubrouskům zabraňujícím obarvení oblečení. Colour Catcher - chrání vaše oblečení, šetří čas a peníze díky tomu, že umožňuje prát bez třídění. Pro maximální ochranu před nežádoucím obarvením během praní a zachování zářivých barev vašeho oblečení. 1. Méně třídění = méně praní. Ušetřete čas, vodu i energii. 2. Ubrousky a obal jsou biologicky odbouratelné a recyklovatelné. 3. Žádné uvolňování chemikálií do vody. 4. Certifikováno FSC® jako ubrousky z čistě přírodních materiálů a obnovitelných zdrojů. Jak Colour Catcher funguje? Některé tkaniny mohou během praní pouštět barvu a způsobit tak nežádoucí obarvení ostatního oblečení. Kromě toho po častém a intenzivním odstraňování skvrn zůstanou barvy oblečení nevýrazné a fádní. Zajistěte si maximální ochranu vašeho oblečení díky patentované technologii Colour Catcher! Ubrousky, které fungují jako magnet zachycují uvolněné barvy a špínu během pracího cyklu. Důkaz je na ubrousku!

Příprava a použití

Tmavé, sytě barevné, nestálobarevné a bavlněné oblečení je více náchylné na pouštění barev, proto pro tento typ oblečení je doporučeno navýšit počet ubrousků na jedno praní. Úplně nové barevné oblečení perte samostatně po dobu alespoň prvních 6 praní. Vždy dávejte pozor při míchání barevného oblečení s bílým. Ložní prádlo, ručníky a džíny perte vždy samostatně. Účinek nelze zaručit, pokud se uvolňuje velké množství barvy z nestálobarevného oblečení. Vždy dodržujte instrukce výrobce pracích praček. Vhodné na ruční i automatické praní, všechny teploty, prací cykly a typy tkanin. Vhodné i pro sušičky. Návod na použití 1. Vložte rozprostřený ubrousek / ubrousky přímo do zadní části bubnu pračky ještě před přidáním prádla. 2. Přidejte prádlo, prací prostředek a nastavte vhodný prací program. 3. Po ukončení praní ubrousek ihned vyjměte a vyhoďte. Tmavé, sytě barevné, nestálobarevné a bavlněné oblečení je více náchylné na pouštění barev, proto pro tento typ oblečení je doporučeno navýšit počet ubrousků na jedno praní. Úplně nové barevné oblečení perte samostatně po dobu alespoň prvních 6 praní. Vždy dávejte pozor při míchání barevného oblečení s bílým. Ložní prádlo, ručníky a džíny perte vždy samostatně. Účinek nelze zaručit, pokud se uvolňuje velké množství barvy z nestálobarevného oblečení. Vždy dodržujte instrukce výrobce pracích praček. Vhodné na ruční i automatické praní, všechny teploty, prací cykly a typy tkanin. Vhodné i pro sušičky.

 

 

Bezpečnostní varování

Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

Balení: Krabice.