Vaše poloha:

Knorr Hotová jíška, různe druhy

Knorr Hotová jíška, různe druhy

Aktuální slevu na Knorr Hotová jíška, různe druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Knorr , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo trvanlivé.

Zbývá 27 dní

Platí do: Pondělí 20.5.2024

Informace o výrobku

Značka: Knorr Výrobce: UNILEVER Balení: 250 g EAN: 8590074028014 Kategorie: Potraviny / trvanlivé

Popis výrobku

> spolehlivě zahustí > bez hrudek > nejprodávanější na trhu* > praktický uzávěr Tmavá jíška Knorr. Jednoduše a rychle zahustí guláše, omáčky, šťávy k masu, polévky, ragú, pečená a další jídla, která jste dosud zahušťovali jíškou, zásmažkou nebo jinými doma vyrobenými zahušťovadly. Použitím hotové jíšky uvaříte rychleji a předejdete riziku hrudek nebo připálení. * Propočet Unilever ČR na základě odhadu prodejů (v kg) společnosti Nielsen v kategorii jíšek na auditovaném Českém maloobchodním trhu, v období 01/2013 - 12/2013.

Značka Knorr přináší chuť do našich životů. Značka Knorr je autentická, inspirativní a hravá. Značka Knorr oslovuje milovníky vaření. Značka Knorr pečuje o produkty tak, jako vy pečujete o jídlo pro své blízké. Značka Knorr dbá na udržitelný rozvoj. Knorr. Ochutnejte ten rozdíl.

Příprava a použití

Jednoduché použití: Hotovou jíšku Knorr vsypte do vroucí tekutiny. Krátce zamíchejte a asi 1 minutu povařte. Pokud si přejete pokrm hustší, jednoduše dosypte potřebné množství. Náš tip na dávkování: na 1 l polévky asi 7 polévkových lžic na 0,5 l omáčky asi 5 polévkových lžic

 

 

Alergeny

Pšenice

 

Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte v suchu a při teplotě do +25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.

Složení výrobku

  • Pšeničná mouka
  • Palmový tuk

    Vývoj ceny produktu