Vaše poloha:

Kotex Super tampóny 16 ks

Kotex Super tampóny 16 ks

Aktuální slevu na Kotex Super tampóny 16 ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Kotex , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo dámská hygiena nebo tampony.

ROSSMANN

Zbývá 14 dní

Platí do: Úterý 7.5.2024

Informace o výrobku

Spolehlivá ochrana při silné menstruaci. Jedinečný mechanismus Kotex "otoč a otevři/Twist&Open" pro pohodlné vybalení tamponu. Tampony Kotex nabízí jedinečnou ochranu díky speciálně tvarovaným vláknům z viskózy a zároveň maximální svobodu pohybu, pohodlí a spolehlivost při použití. Vlákna poskytují vyšší absorpci díky trojlaločnému průřezu vlákna.

Značka: Kotex Výrobce: Kimberly-Clark EAN: 5029053506203 Kategorie: Drogerie a parfumerie / dámská hygiena / tampony

Popis výrobku

 

Extra jemný povrch

 

 

Bezpečnostní varování

Upozornění: přiložený návod na použití tamponu obsahuje důležité informace týkající se Syndromu Toxického Šoku (STŠ). Je to vzácné, ale závažné onemocnění. Přečtěte a uložte si ho prosím.

 

Země původu Česká republika. Balení: Krabice.

Upozornění pro nabídku ROSSMANN: Spolehlivá ochrana při silné menstruaci. Jedinečný mechanismus Kotex "otoč a otevři/Twist&Open" pro pohodlné vybalení tamponu. Tampony Kotex nabízí jedinečnou ochranu díky speciálně tvarovaným vláknům z viskózy a zároveň maximální svobodu pohybu, pohodlí a spolehlivost při použití. Vlákna poskytují vyšší absorpci díky trojlaločnému průřezu vlákna.

Vývoj ceny produktu