Vaše poloha:

L'Oreal Paris Magic Retouch Sprej pro okamžité zakrytí odrostů 75ml

L'Oreal Paris Magic Retouch Sprej pro okamžité zakrytí odrostů 75ml

Výrobek L'Oreal Paris Magic Retouch Sprej pro okamžité zakrytí odrostů 75ml momentálně není v akci. .

Aktuální slevu na L'Oreal Paris Magic Retouch Sprej pro okamžité zakrytí odrostů 75ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Sprej pro okamžité zakrytí odsrostů.

Výrobce: L'Oreal Balení: 75 ml EAN: 3600523192687

Popis výrobku

 

Dočasné krytí šedin - vydrží do prvního umytí šamponemPerfektně zakryje šedivé odrosty v několika vteřináchDokonale splyne s Vaší barvou vlasůSuché za 1 minutuVoděodolnéPro světle hnědé odstíny

 

Příprava a použití

Použití: Před použitím protřepejte. Držte produkt přímo. Aplikujte na suché, učesané vlasy. Aplikujte na odrosty ze vzdálenosti cca 10 cm od vlasů, stačí v malém množství.

 

 

Bezpečnostní varování

VAROVÁNÍ: EXTRÉMNĚ HOŘLAVÝ AEROSOL. Nádoba je pod tlakem: při zahřátí se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nestříkejte do očí a na podrážděnou pokožku. Používejte pouze pro účel, pro který je výrobek určený. Nepoužívejte v uzavřeném prostředí. Aplikujte ze vzdálenosti 10 - 15 cm od vlasové pokožky. Nestříkejte směrem k obličeji a očím. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou. Nevdechujte - Během aplikace zavřete ústa.

 

Balení: Aerosol.

Složení výrobku

  • Isobutane
  • Ethyl trisiloxane
  • CI 77499 / iron oxides
  • Trimethylsiloxysilicate
  • Triethoxycaprylylsilane
  • Methyl trimethicone