Vaše poloha:

Lanza Tekutý čistič pračky 250ml

Lanza Tekutý čistič pračky 250ml

Výrobek Lanza Tekutý čistič pračky 250ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Lanza , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky. .

Aktuální slevu na Lanza Tekutý čistič pračky 250ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Tekutý čistič pračky

Značka: Lanza Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 250 ml EAN: 8410104033026 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky

Popis výrobku

 

Čistí a osvežuje pračkuOdstraňuje nečistotyOdstraňuje zápachČistí a chráníŘešení all in 1

 

Tekutý čistič pračky, jeho unikátní složení má trojí účinek: 1 Čistí a odstraňuje nečistoty a zbytky pracího prostředku ze všech povrchů uvnitř pračky. 2 Udržuje vnitřní části pračky čisté pro zajištění jejího optimálního provozu. 3 Zanechává příjemnou vůni uvnitř celé vaší pračky.

Příprava a použití

Pro dosažení optimálních výsledků používejte jedenkrát měsíčně dle následujících instrukcí: 1 Ujistěte se, že buben pračky je prázdný. 2 Otevřete lahev tekutého čističe pračky Lanza. 3 Nalijte malé množství tekutiny na houbičku a otřete zásuvku dávkovače pracího prostředku. 4 Vylejte zbývající tekutinu z lahve do nádobky dávkovače pracího prostředku. 5 Zvolte standardní prací program na 60°C a zapněte pračku. 6 Po skončení pracího cyklu odstraňte za pomoci houbičky případné zbytky nečistot na okraji vnitřní části bubnu a dvířek pračky. Tip: Pokud pračku čístíte poprvé a chcete dosáhnout těch nejlepších výsledků, celý výše uvedený postup opakujte celkem 2x za použití čističe pračky Lanza.

 

 

- An A.I.S.E. voluntary sustainability initiative - www.cleanright.eu. Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky
  • Parfém
  • Limonene

    Vývoj ceny produktu