Vaše poloha:

Lenor Aviváž 48 dávek, vybrané druhy

Lenor Aviváž 48 dávek, vybrané druhy

Výrobek Lenor Aviváž 48 dávek, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Lenor , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky nebo aviváže. .

Aktuální slevu na Lenor Aviváž 48 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Aviváž

Značka: Lenor Výrobce: Procter & Gamble Balení: 1200 ml EAN: 4084500701496 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky / aviváže

Popis výrobku

 

7X déle trvající svěžest**při uskladnění prádla v šatníku v porovnání s Lenor Pure CareLátky jsou hebké a jemné k pokožceVůně Lenoru jsou vytvořeny tak, aby pomáhaly uchovat v paměti důležité okamžikyDostupné v řadě svěžích vůní, takže si můžete vybrat podle svých preferencíSofistikované vícesmyslové zážitky inspirované nejnovějšími trendyDejte svému oblečení svěžest silnou tak, jako je vůně 100 růží

 

Používejte aviváže Lenor a zabalte svou rodinu a sebe do dlouhotrvající hebkosti. Už jste si někdy všimli, že určitá vůně dokáže probudit proud živých vzpomínek? Vůně Lenoru Diamond & Lotus Flower je svěží a energickou směsí lesních jahod, šťavnatých červených jablek, broskví a pronikavých malin v kombinaci s čerstvě utrženým jasmínem a frézií. Krémová vanilka a konejšivé pižmo přidávají teplo, čímž vzniká nezapomenutelná vůně, která je rozkošně návyková a osvěžující pro smysly. www.lenor.com Recyklovatelný materiál. Lenor věří, že oblečení má zvláštní význam. Oblečení změní to, jak se cítíte, může zvednout vaše sebevědomí, celé vás zabalí a utěší, zlepší vám náladu... Proto Lenor o oblečení pečuje, abyste se v něm cítili vždy co nejlépe - a dává vám nepřekonatelný pocit svěžesti a hebkosti. Lenor zajišťuje dlouhotrvající úžasnou vůni v celé řadě variant, takže si najdete tu, která vyhovuje vaší náladě. Ať už se chcete cítit uvolněně a klidně nebo svěží a plní energie - Lenor pro vás má tu správnou vůni. Vyzkoušejte je všechny a najděte svou oblíbenou! Lenor se pokusil vytvořit celou řadu vůní, které by odpovídaly každé náladě a udržovaly úžasnou vůni vašeho oblečení po každém praní. Lenor věří, že radost lze najít i v těch nejmenších detailech, jako když si například navlékáte heboučký svetr, který úžasně voní. To je také hnací silou, která nás každý rok motivuje k dalším a dalším inovacím.

Příprava a použití

Používejte při praní Lenor a získejte svěží a hebké oblečení. Pro dokonale čisté a neodolatelně svěží prádlo používejte aviváž Lenor s pracím prostředkem Ariel. Jak aviváž funguje? Prádlo získává při praní záporný povrchový náboj a aviváž obsahuje kladně nabité tenzidy. Při závěrečném pracím cyklu aviváž přilne k látce a zanechá ji hebčí na dotek. Aviváže obsahují také mikrokapsle parfému, které se na oblečení uloží a uvolňují se s každým pohybem, který uděláte - pro dlouhotrvající svěžest. Další pozitivní „vedlejší účinky“: při máchacím cyklu oblečení absorbuje méně vody, a proto pak rychleji schne. A díky hladšímu povrchu je i žehlení snadnější. Pro dokonalé výsledky: Pro dokonale čisté a neodolatelně svěží prádlo používejte aviváž Lenor s pracím prostředkem Ariel. Jak aviváž používat? 1. Na balení Lenoru zkontrolujte, jaké se pro vaši pračku doporučuje dávkování. 2. Aviváž odměřte v uzávěru Lenoru. 3. Aviváž přidejte do pračky na začátku praní. Ze zásobníku aviváž nemůže vytéct. 4. Při závěrečném máchacím cyklu se do zásobníku dostane voda, což začne aviváž přečerpávat do bubnu pračky. Trochu vody také přeteče zezadu ze zásobníku. 5. Přečerpávání aviváže pokračuje, dokud není zásobník na konci pracího cyklu suchý a připravený na další praní. Nalijte Lenor do příslušného zásobníku pračky před začátkem praní. Pro standardní hebkost a svěžest použijte 25 ml (1/2 uzávěru). Pro extra hebkost a svěžest použijte 35 ml (2/3 uzávěru).

 

 

Bezpečnostní varování

Uchovávejte na suchém a chladném místě mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí důkladně oči vypláchněte vodou. Nelijte přímo na tkaninu. UPOZORNĚNÍ: Tekutá aviváž může zvýšit hořlavost materiálů. Použitím většího než doporučeného množství může být tento efekt ještě větší. Tento výrobek nepoužívejte na: - dětské noční prádlo nebo oděvy označené jako ohnivzdorné, protože výrobek může jejich ohnivzdornost snížit - oblečení vyrobené z materiálů s delším vlasem (jako flauš, velur, žinylka a froté).

 

Czech Republic. Balení: Láhev.

 

Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě.

Složení výrobku

  • 5-15% kationtové povrchově aktivní látky
  • Benzisothiazolinone
  • Parfémy
  • Alpha-isomethyl ionone
  • Benzyl salicylate
  • Limonene
  • Linalool

    Ocenění výrobku

    1,2 l

    Vývoj ceny produktu