Vaše poloha:

Lovela prací gel 16 dávek, vybrané druhy

Lovela prací gel 16 dávek, vybrané druhy

Aktuální slevu na Lovela prací gel 16 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky nebo gely a kapsle.

Zbývá 4 dny

Platí do: Neděle 28.4.2024

Informace o výrobku

Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 1,5 l EAN: 8594002686147 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky / gely a kapsle

Popis výrobku

Lovela je sensitivní tekutý prací prostředek, určen pro Vaše malé děti. Lovela vypere všechno Vaše prádlo dokonale, ale přitom tak šetrně, že může být použita i na praní prádla dětí s velmi citlivou pokožkou. Lovela byla testována pro jemnou dětskou pokožku a je doporučena "Institutem pro péči o matku a dítě" a "Sdružením Dětem zdraví" - sdružením pro pomoc dětem trpícím alergiemi.

Příprava a použití

Návod k použití: Prádlo roztřiďte podle barev a míry zašpinění. Silně zašpiněné pleny a oblečení namočte na 30 minut před praním v gelu Lovela. Znečištěné pleny opláchněte před praním studenou vodou. Při ručním praní nejprve důkladně rozpusťte gel ve vodě. Při praní plen a oblečení nastavte na pračce program opakovaného máchání. Dodržujte doporučení výrobce oblečení. Pro návod k použití viz obal.

 

 

Bezpečnostní varování

Pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc: Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc, při styku s kůží omyjte velkým množstvím vody.

 

Použité obaly odložte na místo určené obcí k ukládání odpadu! Obal předejte k recyklaci až po jeho důkladném vyprázdnění. Balení: Dávkovač.

Složení výrobku

  • < 5 %: neiontové povrchově aktivní látky, mýdla, fosfonáty
  • 5-15 %: aniontové povrchově aktivní látky
  • Ostatní složky: parfém, optické zjasňovače, benzisothiazolinone