Vaše poloha:

Madel Pulirapid Čistící prostředek na kuchyň a koupelnu 750ml

Madel Pulirapid Čistící prostředek na kuchyň a koupelnu 750ml

Výrobek Madel Pulirapid Čistící prostředek na kuchyň a koupelnu 750ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky. .

Aktuální slevu na Madel Pulirapid Čistící prostředek na kuchyň a koupelnu 750ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Balení: 750 ml EAN: 8002295016508 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky

Popis výrobku

 

Zářivá čistota bez námahyNeporazitelná kvalitaOdstraňuje vápenaté usazeniny

 

Čistí do vysokého lesku a odstraňuje vápenaté usazeniny, stopy mýdla a rzi v kuchyni, v koupelně a na velkých površích.

Příprava a použití

Ihned řádně opláchnout! Návod k použití: Na malé plochy: nerezové dřezy a vodovodní baterie, keramická umyvadla, vany a bidety nastříkejte pár kapek na vlhkou houbu nebo hadřík, očistěte žádané předměty a poté opláchněte vodou. Na zvláště znečištěné nerezové části praček, myček, napařovacích žehliček, konvic na čaj, kávovarů apod. nalijte přípravek nezředěný, nechejte působit několik minut a potom dobře opláchněte. Očištěné předměty budou krásně zářit. Na velké plochy: podlahy, dlaždičky, keramiku použijte ředění 60 až 90 ml (2 až 3 uzávěry) na 1 litr vody a poté opláchněte. Na příbory, sklenice, jídelní soupravy použijte roztok 120 ml (4 uzávěry) na 1 litr vody, ponořte předměty do roztoku, nechte působit 10-15 min. a poté důkladně opláchněte vodou. Nepoužívejte na mramor, žulu a další přírodní kameny, barvené lamináty, hydromasážní vany, teplé povrchy a předměty. Na čištění barevné keramiky a smaltovaných van se doporučuje vyzkoušet odolnost materiálu na malé skryté plošce tím, že necháte působit pár kapek Pulirapidu několik minut a pokud zůstane materiál hladký a bez opacit, můžete pokračovat v čištění.

 

 

Bezpečnostní varování

Bezpečnostní upozornění: Dráždí oči a kůži. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s kůží a očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Používejte vhodné ochranné rukavice. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Nesměšujte s Candegginou a dalšími čistícími prostředky. Dráždivý.

 

Balení: Plastová láhev.

Složení výrobku

  • Méně než 5%: neiontové povrchově aktivní látky, amfoterní povrchově aktivní látky, fosfonáty
  • Další komponenty: parfémy, kyselina fosforečná ES 231-633-2, kyselina amidosírová ES 226-218-8

    Vývoj ceny produktu