Vaše poloha:

Monini Bios bio extra panenský olivový olej 500ml

Monini Bios bio extra panenský olivový olej 500ml

Výrobek Monini Bios bio extra panenský olivový olej 500ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo trvanlivé nebo olej. .

Aktuální slevu na Monini Bios bio extra panenský olivový olej 500ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Bio extra panenský olivový olej z ekologického zemědělství

Výrobce: Bolton Alimentari Balení: 500 ml EAN: 8005510005080 Kategorie: Potraviny / trvanlivé / olej

Popis výrobku

Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv pouze mechanickými postupy. Bios extra panenský olivový olej je vyroben s výjimečnou péčí a velkou vášní a je věnován všem spotřebitelům, kteří se rozhodli žít v harmonii s přírodou.

Bioprodukt!

Příprava a použití

Nejlépe si ho vychutnáte při dochucení pokrmů přímo na talíři. Ideální je na ryby, drůbež a zeleninu. Po použití lahev vždy pečlivě uzavřete.

 

 

Při skladování pod +10°C se může olivový olej zakalit. Je to běžný jev, který neohrožuje kvalitu výrobku. Olej se po umístění do teplejšího prostředí stává opět čirým. IT BIO 006 - Zemědělská produkce EU. Směs olivových olejů pocházejících z Evropské unie.. Balení: Láhev.

 

Skladování: Chraňte před přímým slunečním světlem a teplem. Skladujte a uchovávejte v suchu.

Výživové hodnoty

 

Výživové hodnoty

Na 100 ml
Energetická hodnota :  3389 kJ  Bílkoviny :  0 g  Sacharidy :  0 g  Tuky :  92 g  z toho mastné kyseliny:    nasycené :  14 g  mononenasycené :  69 g  polynenasycené :  9 g  Cholesterol :  0 mg  Vláknina :  0 g  Sodík :  0 g