Vaše poloha:

NEPOUŽÍVAT NESCAFÉ CLASSIC 200g

NEPOUŽÍVAT NESCAFÉ CLASSIC 200g

Výrobek NEPOUŽÍVAT NESCAFÉ CLASSIC 200g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo teplé nápoje nebo káva. .

Aktuální slevu na NEPOUŽÍVAT NESCAFÉ CLASSIC 200g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Rozpustná sušená 100% káva.

Výrobce: Nestlé Balení: 200 g EAN: 5998710980697 Kategorie: Potraviny / teplé nápoje / káva

Popis výrobku

Rozpustná sušená 100% káva. Nalaď se na skvělý den s kávou NESCAFÉ CLASSIC! Nezaměnitelně silná a plná kávová chut' s příjemným aroma - kombinace, která Tě povzbudí. Pečlivě vybraná kávová zrna se upraží a pomelou. Přidáním vody se získá kávový extrakt. Po odpaření vody a následném šetrném sušení vzniknou granule Tvé oblíbené rozpustné kávy NESCAFÉ CLASSIC.

Příprava a použití

1-2 lžičky kávy zalijte 200 ml horké (ne vroucí) vody a zamíchejte.

 

 

Baleno v ochranné atmosféře. Balení: Uzavíratelné balení.

 

Skladování: Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.

Nastartujte svůj den plnou chutí šálku NESCAFÉ CLASSIC. Své nezaměnitelné chuti a aroma dosahuje tzv. dvojitým filtrováním. První filtr má za úkol ochránit jedinečné aroma. Druhý filtr uchovává jen to nejpříjemnější z chuti čerstvě pražené kávy. NESCAFÉ CLASSIC je tím nejlepším spojencem při ranním vstávání. Unikátní dvojité filtrování uchovává jen to nejlepší z chuti a aroma čerstvě pražené kávy, a podtrhuje tak plnou chuť vaší oblíbené kávy. Kávová zrna jsou pečlivě vybírána, vzápětí pražena a nakonec umleta. Přidáním vody se získá kávový extrakt. Po odpaření vody a následném šetrném sušení vzniká Vaše oblíbená káva Nescafé Classic. Je to ten nejlepší spojenec při ranním vstávání!