Vaše poloha:

NUK Náhradní pítko na NUK FC láhve a láhve na učení 1 ks

NUK Náhradní pítko na NUK FC láhve a láhve na učení 1 ks

Výrobek NUK Náhradní pítko na NUK FC láhve a láhve na učení 1 ks momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo plenky a dětská kosmetika. .

Aktuální slevu na NUK Náhradní pítko na NUK FC láhve a láhve na učení 1 ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Komfortní, měkké pítko, vyrobené ze silikonu - vhodné pro děti od 6-ti měsíců

Balení: 1 ks EAN: 4008600115915 Kategorie: Drogerie a parfumerie / plenky a dětská kosmetika

Popis výrobku

 

Nekapající

 

Speciální tvar a přirozená měkkost optimálně podporují snadný přechod od kojení k prvnímu nezávislému pití dítěte z hrnečku. Nekapající. Lehce pasuje do utahovacího kroužku na First Choice láhvi. NUK Anti-kolikový vzduchový systém minimalizuje škodlivé polykání vzduchu.

Příprava a použití

Použití: Před prvním použitím a po každém dalším pečlivě pítko sterilizujte. Sterilizujte nejlépe v NUK parním sterilizátoru. Abyste předešli poškození pítka, dbejte na dostatečné množství vody při vyváření - při sterilizaci ve vařící vodě (vyváření po dobu 5-ti minut je dostačující). Neumývejte pítko v myčce na nádobí, protože čistící prostředky pro myčky by ho mohly poškodit. ~ Uzavřené, naplněné láhve nedávejte ohřát do mikrovlnky, mohly by se poškodit, nebo explodovat. Mikrovlnná trouba může dětskou potravu ohřát nerovnoměrně, POZOR může dojít k popálení dítěte.

 

 

Bezpečnostní varování

Pro bezpečnost a zdraví Vašeho dítěte: Varování! Přirozené kojení je to nejlepší pro Vaše dítě. ~ Spotřebujte do 4 let od uvedeného data výroby. ~ Podávejte vašemu dítěti potravu pouze v množství a koncentraci doporučené výrobcem. ~ Tento výrobek používejte vždy pod dozorem dospělé osoby. ~ Souvislé a prodlužované sání tekutin může způsobit vznik zubního kazu. Nikdy nenamáčejte pítko do sladkostí a léků. Nepoužívejte místo dudlíku na uklidnění. ~ Před použitím vždy zkontrolujte, jestli pítko nejeví známky poškození zataháním pítka na všechny strany, zvláště pokud má dítě zuby. Vyměňte ihned, pokud najdete trhlinky nebo nakousnutí, abyste předešli riziku vdechnutí malých částí. ~ Nenechávejte pítko v dezinfekci (sterilizačním roztoku) déle, než je doporučeno, toto může pítko zeslabit. Pro bezpečnost a hygienu pítko po 1-2 měsících vyměňte. NUK FIRST Choice láhve, savičky a pítka jsou kompatibilní pouze s touto řadou. Pítko odpovídá EN 14350. Prosím, uchovejte si adresu výrobce/dodavatele a číslo výrobku pro případnou reklamaci.

 

Balení: Papír/plast.

 

Skladování: Skladujte v suchu a chladu, ne na přímém slunečním světle.