Vaše poloha:

Off! Protect rozprašovač repelent 100ml

Off! Protect rozprašovač repelent 100ml

Výrobek Off! Protect rozprašovač repelent 100ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky OFF! , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo sezóna nebo repelenty. .

Aktuální slevu na Off! Protect rozprašovač repelent 100ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Rozprašovač repelent v mechanickém rozprašovači.

Značka: OFF! Výrobce: S.C. Johnson Balení: 100 ml EAN: 4000290908754 Kategorie: Drogerie a parfumerie / sezóna / repelenty

Popis výrobku

 

Ochrana před komáry

 

OFF!® Protect rozprašovač repelent v mechanickém rozprašovači chrání pokožku proti komárům až 2 hodiny. Přípravek je lehce parfémovaný a není mastný.

Příprava a použití

Návod pro použití: Nádobku držte ve svislé poloze. Při použití na tvář, krk a pokožku dětí nad 2 roky nastříkejte přípravek do dlaní a poté ho rozetřete. Zamezte styku s očima, rty a sliznicí. Účinkuje také na oblečení, postříkejte košili, kalhoty a ponožky. Nepoškozuje bavlnu, vlnu ani nylon. Ošetřené oděvy vyperte. Po návratu si umyjte ošetřená místa mýdlem a vodou.

 

 

Bezpečnostní varování

OFF!® Protect rozprašovač repelent v mechanickém rozprašovači. Používejte dle návodu. Neaplikujte na ruce dětí. Neaplikujte na nadměrně opálenou nebo porušenou pokožku. Při podráždění pokožky přerušte používání. Pouze k vnějšímu použití. Zamezte přímému kontaktu se syntetickými materiály, lakovanými povrchy, plasty, kůží a dioptrickými skly. Aplikaci opakujte pouze v případě potřeby, ne více než 2x za 24 hodin. Nebezpečí Účinná látka: 7 g N,N-diethyl-3-methylbenzamidu ve 100 g přípravku. Extrémně hořlavá kapalina a páry. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Používejte pouze venku nebo v dobře větraných prostorách. Nepoužívejte u dětí do 2 let.

 

Balení: Pumpa.

Vývoj ceny produktu