Vaše poloha:

Palmex prací gel 20 dávek, vybrané druhy

Palmex prací gel 20 dávek, vybrané druhy

Výrobek Palmex prací gel 20 dávek, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Palmex z kategorie .

Aktuální slevu na Palmex prací gel 20 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Koncentrovaný prací prostředek

Značka: Palmex Výrobce: Henkel Balení: 1,46 l EAN: 9000100885034

Popis výrobku

 

Detektor skvrn

 

Koncentrovaný prací prostředek Palmex s technologií detekce skvrn! Jeho inteligentní složení obsahuje účinnou kombinaci látek určených pro vyhledání a efektivní odstranění dokonce i odolných skvrn. Nejnovější generace pracích prášků a gelů Palmex ve svém složení kombinuje šest nejmodernějších enzymů, které aktivně působí proti různým druhům skvrn najednou - proti bílkovinným skvrnám jako jsou tráva nebo nečistoty na límečku a manžetách, proti mastným skvrnám jako je omáčka na špagety i proti dalším nepříjemným skvrnám od jídla, například od rýže, dětského jídla nebo zmrzliny. Už se nemusíte trápit s obtížným odstraňováním skvrn, protože nyní máte na své straně silného pomocníka - nový Palmex Active-Enzym 6! Díky Palmexu si můžete zase naplno užívat aktivní život se svou rodinou. Vyzkoušejte gel na barevné prádlo s podmanivou květinovou vůní.

Palmex, skvrny Vás nezastaví!

Příprava a použití

Nepoužívejte na vlněné a hedvábné tkaniny. Nalijte gel buď do dávkovací přihrádky pračky nebo do víčka a vložte jej společně s víčkem do bubnu pračky. Pro odstranění nejodolnějších skvrn nalijte gel přímo na skvrnu. Doporučená dávka na 1 praní = 73 ml (na 4-5 kg prádla, střední zašpinění, měkká až středně tvrdá voda). Více informací o dávkování na etiketě výrobku.

 

 

Bezpečnostní varování

Uchovávejte mimo dosah dětí! Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Lidé s citlivou nebo poškozenou kůží by se měli vyvarovat delšího kontaktu s výrobkem. Nekonzumujte. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Neobsahuje fosfáty.

 

Cleanright.eu - Dobrovolná iniciativa A.I.S.E. v oblasti udržitelnosti. Balení: Uzavíratelné balení.

 

Skladování: Skladujte při teplotě od +5°C do +40°C. Spotřebujte do 3 let od data výroby uvedeného na obalu.

Složení výrobku

  • 5-15% aniontové povrchově aktivní látky
  • <5% neiontové povrchově aktivní látky, fosfonáty, mýdlo
  • Enzymy
  • Parfém
  • Benzisothiazolinone
  • Methylisothiazolinone