Vaše poloha:

Pampers Pants Plenkové Kalhotky 5 Junior, 96 ks, měsíční balení

Pampers Pants Plenkové Kalhotky 5 Junior, 96 ks, měsíční balení

Výrobek Pampers Pants Plenkové Kalhotky 5 Junior, 96 ks, měsíční balení momentálně není v akci. .

Aktuální slevu na Pampers Pants Plenkové Kalhotky 5 Junior, 96 ks, měsíční balení zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

EAN: 4015400697541

Popis výrobku

 

Až 12 hodin v suchu v podobě plenkových kalhotek, které se snadno vyměňují2 zóny Dry pro pocit sucha: Rychle absorbují tekutinu a zadržují ji daleko od pokožky vašeho dítětePohodlné v každém směru: Díky pružnému pasu po celém obvodu a manžetkám kolem nožiček se přizpůsobí každému pohybu dítěte a dokonale padnou v jakékoli poziciProdyšné: Mikropóry propouští vhlký vzduch ven z plenky a pomáhají tak vašemu dítěti zůstat v suchuHebké jako bavlna: Vyrobené z materiálu hebkého jako bavlna,* aby se vaše dítě cítilo pohodlně jako ve spodním prádle (*výrobek neobsahuje pravou bavlnu)

 

Abychom pomohli zajistit, že každé ráno bude veselé, máme pro vás dětské plenkové kalhotky Pampers Pants. Díky mikropórům, které odvádí vlhkost od pokožky, poskytují vašemu dítěti až 12 hodin v suchu. Také přebalování je snadné. Plenkové kalhotky jednoduše natáhněte a roztržením boků sundejte. Pak už se jen stačí těšit na skvělý den. Nákup plenek Pampers v měsíčním balení nabízí jejich snadnější a pohodlnější nakupování, což vám umožní věnovat více času věcem, které jsou skutečně důležité.

 

Bezpečnostní varování

Udržujte veškeré obalové materiály mimo dosah dětí, aby se předešlo nebezpečí udušení a / nebo uškrcení.

 

Balení: Kartón.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete výrobky Pampers v akci

Složení výrobku

  • Balm: Petrolatum
  • Stearyl Alcohol
  • Paraffinum Liquidum
  • Aloe Barbadensis Leaf Extract

    Vývoj ceny produktu