Vaše poloha:

Panzani Spaghetti 500g

Panzani Spaghetti 500g

Výrobek Panzani Spaghetti 500g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo trvanlivé nebo těstoviny. .

Aktuální slevu na Panzani Spaghetti 500g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Bezvaječné těstoviny semolinové sušené

Výrobce: Hamé Balení: 500 g EAN: 3038351665002 Kategorie: Potraviny / trvanlivé / těstoviny

Popis výrobku

 

Nikdy nelepíTěstoviny ze speciální tvrdé pšenice

 

Spaghetti jako typický symbol Itálie se odlišují svou univerzálností, délkou a tvarem. Ať už jen s olivovým olejem a bazalkou nebo připravené složitějším způsobem, kvalita Spaghetti Panzani Vám nedovolí odolat pocitu namotat si je na vidličku. Přijměte naše pozvání a vyzkoušejte Panzani Spaghetti v jednom z receptů "Těstovinové kuchařky Panzani". Qualita Oro, to je exkluzivní výběr 100% tvrdé pšenice pro vysoce kvalitní těstoviny, které se nikdy nelepí. Označení Qualita Oro je zárukou, že se vaše jídla vždy podaří. Vyzkoušejte!

Objevte s Panzani potěšení z tradičních italských těstovin! Panzani vybírá tu nejkvalitnější tvrdou pšenici, a proto těstoviny Panzani nikdy nelepí, zachovávají si svůj tvar i pružnost a jsou tak doslova ideální na vaření! Panzani Vám díky svému širokému sortimentu těstovin a hotových omáček nabízí pestrou paletu těstovinových receptů na každý den.

 

Alergeny

Lepek, Pšenice

 

Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladujte v suchu.

Složení výrobku

  • 100% krupice z tvrdozrnné pšenice

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    V 100g *
    Energetická hodnota :  1531 kJ/361 kcal  Tuky :  2 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  0,35 g  Sacharidy :  72 g  z toho cukry :  3,7 g  Vláknina :  3,6 g  Bílkoviny :  12 g  Sůl :  0,013 g  * V 100g nevařených těstovin:   

    Vývoj ceny produktu