Vaše poloha:

Pedigree granule 500g, vybrané druhy

Pedigree granule 500g, vybrané druhy

Aktuální slevu na Pedigree granule 500g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Pedigree , či na podobné zboží z kategorie Ostatní nebo domácí mazlíčci nebo krmivo pro psy.

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Pedigree Výrobce: Mars International Balení: 500 g EAN: 9003579302149 Kategorie: Ostatní / domácí mazlíčci / krmivo pro psy

Popis výrobku

Kompletní krmivo pro štěňata, rostoucí psy od odstavení mláděte do dospělosti, březí feny a feny v laktaci. Zdravý růst a vývoj. Pedigree Junior 2 - 12 měsíců pomáhá štěňatům, aby z nich vyrostli zdraví a silní psi. Obsahuje nenasycenou mastnou kyselinu DHA, která podporuje vývoj mozku štěněte a jeho kognitivní funkce.

Každý pes si zaslouží kvalitní výživu, která mu pomáhá žít zdravý a šťastný život. Odborníci na výživu psů potvrdili, že předpokladem zdraví každého psa jsou 4 univerzální potřeby: dobré trávení, zdravá kůže a srst, silný imunitní systém a péče o ústní dutinu. A proto jsou nová suchá krmiva Pedigree Vital Protection vyvinutá tak, aby řešila všechny čtyři uvedené zásadní aspekty zdraví psa. Péče o ústní dutinu Nová suchá krmiva Pedigree obsahují speciální křupavé granule, které pomáhají čistit zuby psa a udržují jeho dásně zdravé. Trávení Díky zdokonalené kombinaci rozpustné a nerozpustné vlákniny pomáhá složení nových suchých krmiv Pedigree urdžovat zdravé trávení a optimální využití živin. Kůže a srst Nová suchá krmiva Pedigree jsou speciálně připravena s obsahem slunečnicového oleje a zinku, jež viditelně vyživují kůži a srst vašeho psa. Imunita Nová suchá krmiva Pedigree obsahují vitamín E, který působí jako antioxidant, a minerály, které podporují zdravý imunitní systém psa.

Příprava a použití

Pro doporučené dávkování viz obal. Doporučujeme postupný přechod na nové krmivo.

 

 

Bezpečnostní varování

Čerstvá pitná voda musí být neustále k dispozici. Sáčky skladujte mimo dosah dětí a zvířat. Zakrytím dýchacích cest může dojít k udušení.

 

Vyvinuto ve spolupráci s výzkumným veterinárním centrem Waltham - vedoucí světovou autoritou ve výživě a péči o malá zvířatá. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladujte v suchu, mimo dosah slunečních paprsků.

Složení výrobku

  • Obiloviny
  • Maso a výrobky živočišného původu (včetně 4 % kuřecího masa)
  • Oleje a tuky (včetně 0.5 % slunečnicového oeje, 0.6 % rybího oleje)
  • Bílkovinné extrakty rostlinného původu
  • Minerální látky
  • Vedlejší výrobky rostlinného původu

    Vývoj ceny produktu