Vaše poloha:

Pilsner Urquell Pivo světlý ležák 0,5l

Pilsner Urquell Pivo světlý ležák 0,5l

Aktuální slevu na Pilsner Urquell Pivo světlý ležák 0,5l zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Pilsner Urquell , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo nápoje alkoholické nebo pivo.

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Billa

25,90 Kč -18%

Platí v prodejnách

Zbývá 1 den

Platí do: Úterý 23.4.2024

Zbývá 1 den

Platí do: Úterý 23.4.2024

Penny Market

Zbývá 2 dny

Platí do: Středa 24.4.2024

Platí od: Středa 24.4.2024

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Pilsner Urquell Výrobce: Plzeňský Prazdroj Balení: 500 ml EAN: 8594404110110 Kategorie: Potraviny / nápoje alkoholické / pivo

Popis výrobku

Pilsner Urquell je plný, chuťově a aromaticky bohatý pivo, světlý ležák. Chuť piva Pilsner Urquell začíná jemnou, ale výraznou hořkostí danou použitím žateckého chmele, která se vzápětí snoubí s karamelovou sladkostí plzeňského sladu.

Pilsner Urquell - ten pravý originál.

 

Alergeny

Ječmen

 

Baleno v ochranné atmosféře. Obsah alkoholu 4.4%. Balení: Láhev.

 

Skladování: Chraňte před přímým slunečním světlem a mrazem.

Plzeňský prazdroj je tradiční české označení piva vyráběného v pivovaru Plzeňský Prazdroj, a.s. Jde nejen o typický, ale i historický vzor piv plzeňského typu. Poprvé bylo uvařeno v roce 1842 německým sládkem Josefem Grollem. Pilsner Urquell byl první světlý ležák a stal se inspirací pro více než dvě třetiny dnes vyráběného piva na světě.

Pilsner Urquell má jemnou chuť, díky měkké plzeňské vodě, která má díky svému nízkému obsahu minerálů ideální pivovarské vlastnosti, a proto dodává pivu unikátní chuť. Pro Pilsner Urquell výrobci používají vlastní slad, který sami vyrábí z těch nejvybranějších odrůd českého a moravského jarního dvouřadého ječmene. Díky trojitému rmutování získává charakteristickou vůni sladových zrn a vyváženou karamelovou chuť. Jemná hořkost a nádherné chmelové aroma je zapříčiněno výhradním použitím žateckého chmelu.

K tak výtečnému pivu se hodí prakticky cokoli. Chuť vynikne například u pečeného vepřového, tataráku z hovězího masa, nakládaného hermelínu nebo u utopenců.

Podívejte se na nabídku piva Pilsner Urquell v akci

Složení výrobku

  • Voda
  • Ječné slady
  • Chmelové produkty

    Vývoj ceny produktu