Vaše poloha:

Pronto Multifunkční čistič 5v1 rozprašovač 500ml

Pronto Multifunkční čistič 5v1 rozprašovač 500ml

Výrobek Pronto Multifunkční čistič 5v1 rozprašovač 500ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Pronto , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky. .

Aktuální slevu na Pronto Multifunkční čistič 5v1 rozprašovač 500ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Multifunkční čistič 5v1 rozprašovač - čištění různých povrchů.

Značka: Pronto Výrobce: S.C. Johnson Balení: 500 ml EAN: 5000204826135 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky

Popis výrobku

 

Odstraňuje prach, šmouhy a skvrnyNa různé povrchyOriginál

 

Obsahuje 99 % vody a lihu vyrobeného kvašením obilí.

Příprava a použití

Návod na použití: Otočte tryskou do pozice „ON“. Nastříkejte přípravek na povrch a vyčistěte měkkým hadříkem nebo papírem. El. zařízení nejdříve odpojte, přípravek nastříkejte na hadřík a pak s ním zařízení vyčistěte. Jestliže si nejste jisti, vyzkoušejte přípravek na málo viditelném místě. Nepoužívejte na kůži, dřevo bez povrchové úpravy neleštěný mramor či žulu. Nekombinujte s jinými přípravky na čištění.

 

 

Bezpečnostní varování

Je-li nutné lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Nevdechujte aerosoly. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Zamezte dlouhotrvajícímu styku s kůží.

 

Balení: Pumpa.

Složení výrobku

  • Parfémy
  • Methylisothiazolinone.