Vaše poloha:

Propesko granule pro kočky 1,8kg, vybrané druhy

Propesko granule pro kočky 1,8kg, vybrané druhy

Výrobek Propesko granule pro kočky 1,8kg, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Ostatní nebo domácí mazlíčci nebo krmivo pro kočky. .

Aktuální slevu na Propesko granule pro kočky 1,8kg, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Balení: 1,8 kg EAN: 8595606400955 Kategorie: Ostatní / domácí mazlíčci / krmivo pro kočky

Popis výrobku

 

Omega mastné kyseliny - napomáhají udržet lesklou srstVitamin A - napomáhá udržet zdravý zrakVitamin D3 - napomáhá udržet zdravé kosti a zubyVitamin E - je důležitý pro správnou funkci imunitního systémuHovězí - zdroj proteinu pro udržení dobré tělesné kondiceTaurin - napomáhá udržet zdravý zrak a zdravé srdce

 

Chutné granule Propesko s hovězím a přidanou zeleninou jsou 100 % kompletní krmivo pro dospělé kočky všech plemen dodávající řadu zdraví prospěšných látek. Díky 30 % obsahu proteinu poskytuje Propesko krmivo Vaší kočce potřebnou energii pro každý den. Krmivo Propesko je připraveno z vybraných surovin tak, aby splnilo výživové potřeby Vaší kočky a zároveň aby jí také chutnalo. Dopřejte Vaší kočce pochutnat si na lahodných křupavých granulkách Propesko.

Propesko: Vyzkoušejte také příchuť s kuřecím a přidanou zeleninou.

Příprava a použití

Krmný návod - doporučené dávkování: Denní dávka se pohybuje kolem 79 g krmiva na 5 kg živé hmotnosti kočky. Krmivo se podává suché nebo zvlhčené vodou, případně vývarem. Denní dávku upravte podle stavu, věku vaší kočky, výkonu, kondice a ročního období. U některých koček trvá návyk na nové krmivo déle, proto při přechodu na nové krmivo podávejte snížené dávky a přimíchávejte je do krmiva, na které je vaše kočka dosud zvyklá. Kočka musí mít stále k dispozici dostatek čerstvé pitné vody.

 

 

Výrobek obsahuje antioxidanty a barviva. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladování: na suchém místě.

Složení výrobku

  • Obiloviny
  • Maso a výrobky živočišného původu (včetně 4% hovězí v červených granulích)
  • Vedlejší výrobky rostlinného původu
  • Oleje a tuky
  • Zelenina (1 % zelenina v zelených granulích)
  • Minerální látky

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    V 1 kg:
    Analytické složky::    Protein:  30,0 %  Obsah tuku:  10,0 %  Hrubý popel :  8,5 %  Hrubá vláknina:  2,0 %  Omega mastné kyseliny:  1,2 %  Nutriční doplňkové látky::    Vitamín A:  12000 m.j.  Vitamín D3:  1200 m.j.  Vitamín E:  100 mg  Síran měďnatý pentahydrát (Cu):  15 mg  Síran železnatý monohydrát (Fe):  115 mg  Jodičnan vápenatý bezvodý (I):  3 mg  Oxid manganatý (Mn):  18 mg  Síran zinečnatý monohydrát (Zn):  130 mg  Seleničitan sodný (Se):  0,19 mg  Taurin:  1000 mg