Vaše poloha:

Raid Proti potravinovým molům 2 ks

Raid Proti potravinovým molům 2 ks

Výrobek Raid Proti potravinovým molům 2 ks momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Raid , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo sezóna nebo repelenty. .

Aktuální slevu na Raid Proti potravinovým molům 2 ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Raid Výrobce: S.C. Johnson EAN: 5907635901403 Kategorie: Drogerie a parfumerie / sezóna / repelenty

Popis výrobku

 

Působí až 6 týdnů

 

Raid proti potravinovým molům slouží k monitorování problémů s moly. Nástraha působí přirozenou cestou až 6 týdnů. Neobsahuje insekticid, a proto může být umístěna v blízkosti potravin. Obsahuje atraktivní látku, která přivábí samčí moly. Jedinci se přilepí na papírový proužek s lepem a tím se přeruší reprodukční cyklus. Možnost použití proti molům napadajícím sušené ovoce, ořechy, výrobky z kakaa, mouky, atd.

Příprava a použití

Pro úplný návod k použití viz obal. 1. Rozstřihněte obal a vyndejte nástrahu. 2. Odstraňte červenou fólii z lepícího proužku a umístěte nástrahu na místo výskytu molů, např. na nebo do skříňky s potravinami. 3. Odstraňte ochrannou fólii z plochy s lepem a nástraha je aktivována. Do malých prostor, např. kuchyňských skříněk použijte 1 nástrahu, do prostor jako je spižírna umístěte 2 nástrahy. Nástrahu vyměňte, když je více „polepená“ moly, či po 6 týdnech. Po manipulaci si umyjte ruce.

 

 

Bezpečnostní varování

Bezpečnostní varování: Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosahu dětí.

 

Balení: Ramínko.

 

Skladování: Uchovávejte v chladu, suchu a na dobře větraném místě.