Vaše poloha:

Rama 400g, vybrané druhy

Rama 400g, vybrané druhy

Aktuální slevu na Rama 400g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Rama , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo ostatní chlazené nebo margaríny.

Globus

Zbývá 26 dní

Platí do: Pondělí 20.5.2024

Albert

44,90 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 6 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Rama Výrobce: UNILEVER Balení: 400 g EAN: 8712566184392 Kategorie: Potraviny / ostatní chlazené / margaríny

Popis výrobku

Věděli jste, že...? Esenciální mastné kyseliny se nazývají esenciální, protože jsou pro naše tělo nezbytné, ale tělo si je neumí vytvořit samo. Rama máslová příchuť jemně slaná je zdrojem vitamínů A, D a E. Chcete vědět více o důležitosti esenciálních mastných kyselin pro normální růst a vývoj dětí? Více informací na www.mojerama.cz Mezinárodní výživová doporučení radí omezovat příjem nasycených mastných kyselin, trans mastných kyselin, cukru a sodíku, což přispívá k udržení dobrého zdraví. Výrobek těmto doporučením odpovídá a je vhodný jako součást vyvážené pestré stravy při zdravém životním stylu.

Příprava a použití

Je vhodná na mazání a vaření.

 

 

10 g výrobku (odpovídá 1 krajíci chleba lehce namazanému margarínem Rama máslová příchuť jemně slaná) obsahuje: Energie 55 kcal 3%*; Cukry <0,1 g <1%*; Tuky 6 g 9%*; Nasycené mastné kyseliny 2 g 10%*; Sodík 0,05 g 2%; Omega 3 (ALA) 0,44 g 22%*; Omega 6 (LA) 0,98 g 7%* *% z doporučeného denního množství (GDA) pro dospělou osobu vzhledem k denní spotřebě energie 2000 kcal. Rama máslová příchuť jemně slaná je vhodná součást pestré vyvážené stravy při zdravém životním stylu. 20 g margarínu Rama máslová příchuť jemně slaná denně (odpovídá 2 lehce namazaným krajícům chleba), dodá významné množství esenciálních mastných kyselin, které děti potřebují pro normální růst a vývoj. Požadované denní množství esenciálních mastných kyselin k dosažení jejich příznivého účinku je 2 g kyseliny α-linolenové (ALA) a 10 g kyseliny linolové (LA). Vím Co Jím. Balení: Uzavíratelné balení.

 

Skladování: Skladujte při teplotě od +2°C do +15°C. Po otevření skladujte při teplotě od +2°C do +8°C.

Složení výrobku

  • Rostlinné oleje a tuky
  • Voda
  • Sušené podmáslí
  • Emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin, slunečnicový lecitin)
  • Jedlá sůl (0,2%)
  • Konzervant (sorbát draselný)
  • Regulátor kyselosti (kyselina citrónová)
  • Aroma
  • Barvivo (beta-karoten)
  • Vitamín (A, D3)

    Vývoj ceny produktu