Vaše poloha:

Rio Fresh 100% šťáva 200ml lahev, různé druhy

Rio Fresh 100% šťáva 200ml lahev, různé druhy

Výrobek Rio Fresh 100% šťáva 200ml lahev, různé druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo nápoje nealkoholické. .

Aktuální slevu na Rio Fresh 100% šťáva 200ml lahev, různé druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Rio Fresh Balení: 200 ml EAN: 8586009856500 Kategorie: Potraviny / nápoje nealkoholické

Popis výrobku

Pečlivě jsme vybrali 1,5 ks voňavého jablka a 1 ks řepy. Použili jsme šetrné lisování za studena, které ve šťávě zachovalo všechny látky přítomné v jablkách a řepě. Nepřidávali jsme žádnou vodu, cukr, koncentrát, konzervační látky ani barviva. A tak si zdravě pochutnáte.

RIO FRESH - Think fresh. Šťávy RIO FRESH jsou připravené výlučně odšťavením vysoce kvalitního čerstvého ovoce a zeleniny z pečlivě vybraných odrůd. Zpracované tak šetrnou technologií, že je v nich zachováno téměř veškeré množství vitamínů jako je u čerstvého ovoce a zeleniny. A aby tak zůstaly je nutné je uchovávat v chladu. Proto je vždy najdete v chladicích zařízeních oddělení ovoce a zeleniny. "RIO FRESH a Nadace táta a máma se spojili pro dobrou věc. Pomáháme dětem vyrůstat v rodině." Koupí RIO FRESH podporujete Nadaci táta a máma. http://www.nadacetm.cz/

Příprava a použití

Před otevřením protřepat.

 

 

Podíl ovocné složky: 60% hm. Podíl zeleninové složky: 40% hm. Ošetřeno šetrnou pasterací. Balení: Plastová láhev.

 

Skladování: Skladujte při teplotě +4°C až +8°C a po otevření obalu spotřebujte do 2 dnů. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Složení výrobku

  • 100% šťáva z růžového grapefruitu (96%)
  • Dužina (4%)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Na 100 ml
    Energetická hodnota :  155 kJ / 37 kcal  Tuky :  <0,2 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  <0,2 g  Sacharidy :  9,0 g  z toho cukry :  9,0 g  Bílkoviny :  <0,5 g  Sůl* :  <0,05 g  *obsah z přirozeně se vyskytujícího sodíku: