Vaše poloha:

Savo Na podlahy Levandule dezinfekční přípravek bez chloru 1l

Savo Na podlahy Levandule dezinfekční přípravek bez chloru 1l

Výrobek Savo Na podlahy Levandule dezinfekční přípravek bez chloru 1l momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Savo , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo na podlahy. .

Aktuální slevu na Savo Na podlahy Levandule dezinfekční přípravek bez chloru 1l zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek bez chloru

Značka: Savo Výrobce: UNILEVER Balení: 1 l EAN: 8710908236563 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / na podlahy

Popis výrobku

Dezinfikuje bez chloru Likviduje 99,9 % bakterií Příjemná vůně Odstraňuje alergeny (způsobené prachem, pylem, přítomností domácích zvířat) Ideální pro domácnosti s domácími mazlíčky Hygienická čistota Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek bez chloru nejen účinně likviduje bakterie, ale také pomáhá odstraňovat alergeny*. Vaše podlaha bude po použití zářivá a voňavá.

Tradiční česká značka Savo přináší kompletní portfolio čisticích přípravků pro domácnost. Savo, řeší téměř každý problém v domácnosti.

Příprava a použití

Použití: Přípravek je určen na podlahy, ale je také perfektní na čištění a dezinfikování všech omyvatelných povrchů v domácnosti. Na podlahy - bez dezinfekčního účinku: Na běžný úklid přidejte 1 uzávěr (50 ml) přípravku do 4 litrů vody. Není třeba oplachovat. Na malé plochy: Při silném znečištění, nebo v případě potřeby důkladné dezinfekce, použijte přípravek bez ředění a nechte působit 15 minut. Poté opláchněte. Pro odstranění alergenů (*způsobených prachem, pylem, přítomností psa nebo kočky): použijte neředěný přípravek. Poté opláchněte. V případě použití na jemné nebo atypické povrchy vyzkoušejte přípravek nejprve na malé, nenápadné ploše. Nepoužívejte na lakované dřevo a eloxovaný hliník. Při použití neředěného přípravku na lakovaný kov, linoleum nebo parkety, přípravek ihned opláchněte.

 

 

Bezpečnostní varování

Odstraňte obal v souladu s platnou legislativou, umístěte prázdný obal do komunálního odpadu. VAROVÁNÍ SAVO NA PODLAHY LEVANDULE Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Uzavíratelné balení.

Složení výrobku

  • Dezinfekční látka: alkyl(C12-C16)benzyldimethylamoniumchloridy 0,75 g/100 g
  • Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky, kationtové povrchově aktivní látky, parfum, butylphenyl methylpropional, linalool, amyl cinnamal