Vaše poloha:

Savo Na vodní kámen dezinfekční sprej bez chloru 700ml

Savo Na vodní kámen dezinfekční sprej bez chloru 700ml

Výrobek Savo Na vodní kámen dezinfekční sprej bez chloru 700ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Savo , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo dezinfekce. .

Aktuální slevu na Savo Na vodní kámen dezinfekční sprej bez chloru 700ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek ve spreji bez chloru

Značka: Savo Výrobce: UNILEVER Balení: 700 ml EAN: 8710908264757 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / dezinfekce

Popis výrobku

Dezinfikuje bez chloru Likviduje 99,9 % bakterií Příjemná vůně Odstraňuje alergeny (způsobené prachem, pylem, přítomností domácích zvířat) Ideální pro domácnosti s domácími mazlíčky Účinné odstranění vodního kamene Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek ve spreji bez chloru je ideální na odstranění vodního kamene a každodenního znečištění ve vaší koupelně. Přípravek příjemně voní. Navíc odstraňuje až 99,99 % bakterií. Přípravek je vhodný na čištění a dezinfekci všech omyvatelných povrchů ve vaší koupelně. Zároveň pomáhá odstraňovat alergeny (*způsobených prachem, pylem, přítomností psa nebo kočky).

Tradiční česká značka Savo přináší kompletní portfolio čisticích přípravků pro domácnost. Savo, řeší téměř každý problém v domácnosti.

Příprava a použití

Použití Pro každodenní dezinfekci nastříkejte přípravek na čištěný povrch a nechte působit 5 minut, poté opláchněte a otřete vlhkým hadříkem. V případě výskytu vodního kamene nebo silného znečištění postup zopakujte.

 

 

Bezpečnostní varování

Odstraňte obal v souladu s platnou legislativou, umístěte prázdný obal do komunálního odpadu. UPOZORNĚNÍ Nepoužívejte na mramor a přírodní kámen. nepoužívejte na porézní nebo poškozené povrchy. Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Vyhněte se delšímu kontaktu s hliníkem, linoleem a lakovanými povrchy. Pokud jste na pochybách, otestujte přípravek nejprve na malé nenápadné ploše. Varování Savo Na vodní kámen Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Zamezte vdechování aerosolů.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Aerosol.

Složení výrobku

  • Dezinfekční látka: kyselina salicylová 0,17 g/100 g
  • Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky, parfum