Vaše poloha:

Savo Perex 1l, vybrané druhy

Savo Perex 1l, vybrané druhy

Výrobek Savo Perex 1l, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Savo , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo do koupelny. .

Aktuální slevu na Savo Perex 1l, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení bílého a stálobarevného prádla především v automatických pračkách.

Značka: Savo Výrobce: UNILEVER Balení: 1 l EAN: 8594005394926 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / do koupelny

Popis výrobku

Přípravek na bělení bílého a stálebarevného prádla Ruční bělení Bělení v automatických pračkách Ideální na záclony, košile, ručníky Parfémovaný přípravek Účinné složení Účinně odstraní skvrny již ve fázi předpírky. Nepřekonatelné je při bělení polyesterových a bavlněných záclon.

Tradiční česká značka Savo přináší kompletní portfolio čisticích přípravků pro domácnost. Savo, řeší téměř každý problém v domácnosti.

Příprava a použití

Jak můžete Savo Perex použít: Předpírání a bělení v automatických pračkách: Nastavte program s předpírkou. Do bubnu nalijte roztok 1 l vody a 75-100 ml přípravku Savo Perex. Do praček se zásobníkem na bělící prostředek nalijte dávku přímo do zásobníku. Vložte prádlo do pračky, nadávkujte prací prostředek a spusťte program. Ruční namáčení a bělení: Na 40 l vody dávkujte 400 ml přípravku Savo Perex. Prádlo namočte na 1-2 hodiny a po důkladném vymáchání doperte ručně nebo v pračce. Výroba vlastních originálních oděvů "batikováním": Použijte roztok 1 dílu Savo Perex a 4 dílů vody. Motiv na tmavší bavlněné tričko vytvořte buď vyvázáním provázkem a ponořením do roztoku, nebo aplikujte motiv vystřižený ze samolepící tapety a roztok jemně rozprašujte (tričko vyložte novinami, tapetu před sundáním otřete). Test stálobarevnosti: Nejste-li si jisti stálobarevností prádla, udělejte si test. Zřeďte Savo Perex v poměru 1:4 vodou. Kápněte roztok na méně viditelné místo. Pokud se materiál do jedné minuty neodbarví, je stálobarevný a můžete Savo Perex bez obav použít. Pozor: Savo Perex nepoužívejte na vlnu, hedvábí, polyamidová vlákna a takto označené tkaniny: (viz. obal) Savo Perex má bezpečnostní uzávěr. Stlačte na vyznačených bočních plochách a odšroubujte.

 

 

Bezpečnostní varování

Nebezpečí: Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Vysoce toxický pro vodní organismy. Může být korozivní pro kovy. Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte pouze v původním obalu. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. Při styku s kůží (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaminované čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Necítíte-li se dobře, volejte Toxikologické informační středisko/lékaře. Uniklý produkt seberte. Odstraňte obal v souladu s platnou legislativou, umístěte prázdný obal do komunálního odpadu. Obsahuje: chlornan sodný, hydroxid sodný.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Plastová láhev.

 

Skladování: Chraňte před teplem a slunečním světlem (skladovací teplota -10 až +25°C).

Složení výrobku

  • Méně než 5 % bělicí činidla na bázi chloru (chlornan sodný), aniontové povrchově aktivní látky, parfum