Vaše poloha:

Savo WC Levandule čistící prostředek 750ml

Savo WC Levandule čistící prostředek 750ml

Výrobek Savo WC Levandule čistící prostředek 750ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Savo , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo WC a odpady. .

Aktuální slevu na Savo WC Levandule čistící prostředek 750ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Savo Výrobce: UNILEVER Balení: 750 ml EAN: 8594005391833 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / WC a odpady

Popis výrobku

 

Vůně a zářivá bělostČistota, zářivá bělost, levandulová vůně

 

Savo WC Levandule je výborný pomocník pro zachování vašeho domova čistého. Dokonale čistí i hluboce usazené nečistoty z toalety a dodá jí zářivou bělost a levandulovou vůni.

Příprava a použití

Návod k použití: Uzávěr pootočte, vyznačené plochy stiskněte k sobě a otevřete. Trysku vložte pod horní okraj mísy a stlačením láhve naneste přípravek tak, aby pokryl celou plochu toalety. Nechte působit dle intenzity znečištění a opláchněte.

 

 

Bezpečnostní varování

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Nekombinujte s jinými čistícími přípravky, především obsahujícími chlór. Vypláchnuté obaly předejte k recyklaci.

 

Země původu Produkt EU. Balení: Dávkovač.

 

Skladování: Chraňte před teplem a slunečním světlem. Teplota skladování: +3 až +25°C.

Složení výrobku

  • Méně než 5 % kyselina fosforečná, aniontové povrchově aktivní látky, parfum