Vaše poloha:

Scholl Velvet Smooth Elektrický pilník na nehty

Scholl Velvet Smooth Elektrický pilník na nehty

Výrobek Scholl Velvet Smooth Elektrický pilník na nehty momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Scholl , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy. .

Aktuální slevu na Scholl Velvet Smooth Elektrický pilník na nehty zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Elektrický pilník na nehty

Značka: Scholl Výrobce: Reckitt Benckiser EAN: 4002448095422 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy

Popis výrobku

Scholl Velvet Smooth ™ elektrický pilník na nehty Pro zdravý vzhled a lesk nehtů bez námahy. Elektrický systém péče o nehty Velvet Smooth™ představuje dokonalý a jednoduchý způsob, jak zajistit Vašim nehtům na nohou a rukou zdravý vzhled a lesk. Snadno ovladatelný přístroj disponuje systémem sestávajícím ze 3 kroků: - Ergonomický design pro použití na nehty na nohou i rukou. - Dva rychlosní stupně. Zkompletujte svoji běžnou péči o nohy pomocí naší speciálně vyvinuté řady produktů péče o nohy Velvet Smooth™.

Příprava a použití

Uschovejte obal pro případné pozdější použití. Návod k použití - Uschovejte pro případné pozdější použití. Před použitím odšroubujte spodní část přístroje a odstraňte červenou izolační vložku. Poté našroubujte spodní část přístroje zpět. Zvolte potřebnou hlavici a zacvakněte jemně do přístroje. Vyberte požadovanou rychlost. Pro rychlejší dosažení požadovaného výsledku používejte vyšší rychlost, pro jemnější výkon použijte rychlost nižší. 1. krok Pilování - pilování nehtů pomáhá předcházet jejich poškození, jak potvrzují rovněž odborníci na péči o nehty. - Opatrně pilujte a tvarujte okraj nehtu. - Užitečný Tip: Nehty na nohou pilujte rovně na šířku, abyste zabránili zarůstání nehtu. 2. krok Broušení - pro vyrovnání nerovností a uhlazení povrchu nehtů. - Zlehka obrušujte povrch nehtu pro jemné vyhlazení nerovností. - V zájmu zamezení nadměrného použití neobrušujte jednotlivé nehty častěji než jednou za 14 dní po dobu 15 sekund. 3. krok Leštění - pro okamžitý lesk a zdravý vzhled Vašich nehtů. - Leštěte povrch nehtu, dokud nedosáhnete požadovaného lesku. - Pro zachování lesklých nehtů postup podle potřeby opakujte. - Užitečný Tip: Pro dosažení lepších výsledků vyvíjejte na povrch nehtu jemný tlak. Při výměně hlavic opatrně vytáhněte hlavici z přístroje. Zkompletujte svoji péči o nohy pomocí naší speciálně vyvinuté řady produktů péče o nohy Velvet Smooth™. Výměna baterií: 1. Odšroubujte základnu strojku proti směru hodinových ručiček. 2. Oddělte základnu od strojku a vyjměte vybité baterie. 3. Vložte 1 AA baterii, jak je vyobrazeno na strojku. 4. Základnu strojku vložte na původní místo a zašroubujte ve směru hodinových ručiček až na doraz.

 

 

Bezpečnostní varování

Dodržujte instrukce na obalu: Tento výrobek obsahuje baterie. POZOR na správnou polaritu (+/-). Baterie nenabíjet, neotvírat a neházet do ohně. Nekombinujte nové a staré baterie, různé typy a značky: mohlo by dojít k explozi, vytečení a poškození přístroje. Baterie, které jsou přiloženy k výrobku, obsahují 0 % rtuti, 0 % olova, 0 % kadmia. Před likvidací výrobku vyjměte baterie a odevzdejte je ke zpětnému odběru prodejci. Tato baterie je recyklovatelná. Prosím, vraťte použité baterie k recyklaci. Používejte pouze alkalické baterie. Upozornění pro elektrozařízení: Žádné elektrozařízení nesmí být vyhozeno do komunálního odpadu. Tento symbol na produktu nebo balení označuje výrobek, který nesmí být vyhozen do komunálního odpadu. Povinností uživatele je předat takto označený odpad na předem určené sběrné místo pro recyklaci elektrických a elektronických zařízení. Dbejte pokynů uvedených v návodu k použití. Používejte pouze na nehty na nohou a rukou. Přístroj smí být používán jen v souladu s jeho určením. Udržujte mimo dosah dětí. Ucítíte-li podráždění nebo nepříjemný pocit, přestaňte přístroj ihned používat. Dbejte na to, aby nedošlo k nadměrnému obroušení nehtů. Nepoužívejte na tenké, slabé, poškozené nebo nemocné nehty. Zabraňte kontaktu přístroje s vodou.

 

Země původu: Čína. Balení: Ramínko.