Vaše poloha:

Schwarzkopf Palette Color Shampoo barva na vlasy, vybrané druhy

Schwarzkopf Palette Color Shampoo barva na vlasy, vybrané druhy

Aktuální slevu na Schwarzkopf Palette Color Shampoo barva na vlasy, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy nebo barvy na vlasy.

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

TOP drogerie

Zbývá 5 dní

Platí do: Sobota 27.4.2024

* Cena za 1 ks při koupi 2 ks

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Palette Výrobce: Henkel EAN: 3838824160115 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy / barvy na vlasy

Popis výrobku

 

Až o 50 % více lesku*Šetrná barva na vlasyPro krytí prvních šedinVydrží až 24 umytí* v porovnání s neošetřenými vlasy

 

Užijte si šetrnou a pečující barvu Vyzkoušejte Palette Color Shampoo s dvojitým komplexem péče - tak šetrnou barvu, která během barvení o vlasy pečuje a dodává jim až o 50 % více lesku*. * v porovnání s neošetřenými vlasy Šetrná péče o Vaše vlasy Složení bez amoniaku s dvojitým komplexem péče zlepšuje strukturu vlasů a pečuje o Vaše vlasy od kořínků po konečky již během barvení. Protože pouze vlasy, o které pečujete, odhalí svůj dokonalý lesk.

Vyzkoušejte! Schwarzkopf schauma Color Shine Šampon a balzám pro barvené vlasy. Palette - Nejlepší volba pro barvu Vašich vlasů!

Příprava a použití

Modelka na přední straně ukazuje barevný výsledek na nejsvětlejší původní barvě vlasů.

 

 

Bezpečnostní varování

Může způsobit alergickou reakci - dodržujte bezpečnostní pokyny. Bezpečnostní pokyny: Barvy na vlasy mohou způsobit těžké alergické reakce. Přečtěte si instrukce a řiďte se jimi. Tento výrobek není určen k používání pro osoby mladší 16 let. Dočasné tetování černou hennou může zvýšit riziko alergie. Nebarvěte si vlasy, pokud: - máte vyrážku na obličeji nebo citlivou, podrážděnou a poškozenou pokožku hlavy, - jste již někdy zaznamenali jakoukoliv reakci po barvení vlasů, - jste v minulosti zaznamenali reakci na dočasné tetování černou hennou. Obsahuje peroxid vodíku, fenylendiaminy (toluendiaminy) a resorcinol. Nepoužívejte k barvení řas a obočí. Po použití vlasy důkladně opláchněte. Složení výrobku - viz spodek krabičky. Proveďte varovný test na alergii 48 hodin před každým použitím barvy na vlasy, a to i v případě, že jste barvy na vlasy používali již dříve. Proto nezapomeňte zakoupit výrobek 48 hodin před samotným použitím. V případě jakýchkoliv reakcí či pochybností se, prosím, ještě před použitím jakékoliv barvy na vlasy poraďte s lékařem. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte vodou. Používejte vhodné rukavice. Uchovávejte mimo dosah dětí. Upozornění: Dodržujte bezpečnostní pokyny. Doporučujeme provést varovný test na alergii 48 hodin před použitím výrobku.

 

Balení: Krabice.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete Schwarzkopf v akci

Složení výrobku

  • Barvicí krém: aqua, cetearyl alcohol, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, ethanolamine, coconut alcohol, toluene-2,5-diamine sulfate, ceteareth-20, sodium chloride, polyquaternium-22, sulfuric acid, resorcinol, potassium hydroxide, sodium sulfite, disodium cocoamphodipropionate, argania spinosa kernel oil, sodium silicate, etidronic acid, parfum, ascorbic acid, m-aminophenol, 2-amino-4-hydroxyethylaminoanisole sulfate, 4-amino-2-hydroxytoluene
  • Vyvíjecí emulze: aqua, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, PEG-40 castor oil, disodium pyrophosphate, sodium cetearyl sulfate, disodium EDTA, sodium benzoate, phosphoric acid

    Vývoj ceny produktu