Vaše poloha:

Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme barva na vlasy, vybrané druhy

Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme barva na vlasy, vybrané druhy

Aktuální slevu na Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme barva na vlasy, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Palette , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy nebo barvy na vlasy.

Albert

89,90 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 15 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Platí od: Středa 17.4.2024

Barvy a laky drogerie

Zbývá 18 dní

Platí do: Pátek 3.5.2024

Zbývá 12 dní

Platí do: Sobota 27.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Palette Výrobce: Henkel EAN: 3838824159416 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy / barvy na vlasy

Popis výrobku

 

Oslňující leskHnědá s červeným nádechemPerfektní krytí šedinDlouhotrvající

 

Maximálně intenzivní barvy Objevte Palette Intensive Color Creme. Brouge = spojení hnědé a červené. Barva se pomocí speciálního mixu hnědých a červených pigmentů dostává do jednotlivých vlasových vláken - pro fascinující hnědé barvy s jemnými červenými podtóny. Složení pronikne hluboko do vlasů, zatímco v nich ukotvuje vysoce intenzivní pigmenty. Zanechává dlouhotrvající barevný výsledek, perfektní krytí šedin a fantastický lesk. Extra pečující efekt pro vaše vlasy Bohatá pečující maska s keratin komplexem poskytuje vlasům po barvení intenzivní pečující efekt. Vaše vlasy tak dostávají až 2x více péče* a jsou silnější, hebčí a úžasně zářivé. Zažijte rozmazlující pocit květinové vůně. * v porovnání s předchozími výrobky řady PICC.

Vyzkoušejte! Schwarzkopf Schauma Color Shine Šampon a balzám pro barvené vlasy. Palette - Nejlepší volba pro barvu Vašich vlasů!

Příprava a použití

Vhodný po převážně prošedivělé vlasy. Zvýrazněný barevný výsledek nejvíce odpovídá původní/výsledné barvě vlasů modelky na krabičce.

 

 

Bezpečnostní varování

Může způsobit alergickou reakci - dodržujte bezpečnostní pokyny. Bezpečnostní pokyny: Barvy na vlasy mohou způsobit těžké alergické reakce. Přečtěte si instrukce a řiďte se jimi. Tento výrobek není určen k používání pro osoby mladší 16 let. Dočasné tetování černou hennou může zvýšit riziko alergie. Nebarvěte si vlasy, pokud: - máte vyrážku na obličeji nebo citlivou, podrážděnou a poškozenou pokožku hlavy, - jste již někdy zaznamenali jakoukoliv reakci po barvení vlasů, - jste v minulosti zaznamenali reakci na dočasné tetování černou hennou. Obsahuje peroxid vodíku, fenylendiaminy (toluendiaminy), resorcinol a amoniak. Nepoužívejte k barvení řas a obočí. Po použití vlasy důkladně opláchněte. Složení výrobku - viz spodek krabičky. Proveďte varovný test na alergii 48 hodin před každým použitím barvy na vlasy, a to i v případě, že jste barvy na vlasy používali již dříve. Proto nezapomeňte zakoupit výrobek 48 hodin před samotným použitím. V případě jakýchkoliv reakcí či pochybností se, prosím, ještě před použitím jakékoliv barvy na vlasy poraďte s lékařem. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte vodou. Používejte vhodné rukavice. Uchovávejte mimo dosah dětí. Upozornění: Dodržujte bezpečnostní pokyny. Doporučujeme provést varovný test na alergii 48 hodin před použitím výrobku.

 

Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • Barvicí krém: aqua, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, ammonium hydroxide, ceteareth-20, toluene-2,5-diamine sulfate, octyldodecanol, sodium laureth sulfate, ethanolamine, sodium cetearyl sulfate, resorcinol, 2,4-diaminophenoxyethanol HCl, 4-chlororesorcinol, oleic acid, sodium sulfite, parfum, potassium stearate, glycerin, tetrasodium EDTA, carbomer, m-aminophenol, ascorbic acid, potassium hydroxide, serine, linoleamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, sodium sulfate, propylene glycol, benzyl salicylate
  • Vyvíjecí emulze: Aqua, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, propylene glycol, ceteareth-20, steartrimonium chloride, paraffinum liquidum, etidronic acid, 2,6-dicarboxypyridine, disodium pyrophosphate, potassium hydroxide, isopropyl alcohol, sodium benzoate
  • Pečující maska s keratin komplexem: aqua, cetearyl alcohol, quaternium-87, hydrolyzed keratin, panthenol, prunus armeniaca kernel oil, niacinamide, stearamidopropyl dimethylamine, ceteareth-20, propylene glycol, isopropyl myristate, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, citric acid, phenoxyethanol, parfum, glyceryl stearate, sodium methylparaben, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, linalool, benzyl alcohol, limonene

    Vývoj ceny produktu