Vaše poloha:

Somat Čistič myčky nádobí 3 x 20g

Somat Čistič myčky nádobí 3 x 20g

Výrobek Somat Čistič myčky nádobí 3 x 20g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Somat , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí. .

Aktuální slevu na Somat Čistič myčky nádobí 3 x 20g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Čistič myčky nádobí

Značka: Somat Výrobce: Henkel Balení: 20 g EAN: 9000100999786 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí

Popis výrobku

Nový Somat čistič myčky nádobí je první a jediný Somat čisticí prostředek, který můžete používat během běžného cyklu mytí nádobí. Jednoduše ho položte na dno myčky naplněné nádobím. Čistič působí hluboko uvnitř myčky a odstraňuje mastnotu a usazeniny vodního kamene ve stříkacích tryskách a filtru. Používat jej můžete se všemi druhy nádobí vhodnými do myčky.

Příprava a použití

Somat čistič myčky se doporučuje používat jednou měsíčně. Pro důkladné vyčištění Vaší myčky použijte každé tři měsíce také intenzivní čistič myčky Somat. Použití: 1. Vložte nádobí do vaší myčky jako obvykle. 2. Přidejte tabletu nebo gel. 3. Přidejte 1 sáček Somat čističe myčky na dno naplněné myčky. 4. Zapněte myčku jako obvykle.

 

 

Bezpečnostní varování

Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc / ošetření.

 

Balení: Ramínko.

 

Skladování: Skladujte při teplotě 5°C - 40°C. Sáček řádně uzavřete. Spotřebujte nejlépe do 2 let od data výroby.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete Somat v akci

Složení výrobku

  • 5-15% neiontové povrchově aktivní látky
  • Dále obsahuje parfém

    Vývoj ceny produktu